W Poniedziałek Wielkanocnych pozdrawiam, nieco inaczej

[/quote]
+alicja+ pisze: 13 kwie 2020 08:58
Przestańcie już labidzić

koszyczki, święconki, kościółki, cóż to znaczy dla służb medycznych, ludzi pracujących w tym ciężkim czasie

Siedzicie na czterech literach w domu, na wypasie, bo żarcia nakupiliście jak zwykle za dużo...

Co mieli powiedzieć ludzie w obozach koncentracyjnych

bez ciepłych mieszkań, czystych ubrań, jedząc zupę ze zgniłych buraków...
Służby medyczne marzą o chwili odpoczynku, zmrużenia oka, o spokoju,a pracują jak w kieracie...
Może takie porównanie trochę Was otrzeźwi i przestaniecie tymi smutasami karmić się i pozostałych.
Teraz jest ciężko ale nadzieja nas trzyma, więc nie narzekać, że nie możesz się spotkać z teściową, bo i tak jej nie lubisz...

Optymizmu ciut, nie przelewajcie czary...
W Poniedziałek Wielkanocnych pozdrawiam, nieco inaczej
Teściową akurat mam cały czas w domu

I nie narzekam na izolację .Przeczytaj uważnie temat .

Usiłuję powiedzieć Wam pielęgnujcie przyjaźnie ,dzwońcie ,macie teraz dużo czasu na to .Smutne święta bo aż po 2 latach dowiedziałam się o śmierci kogoś kogo wspominałam przez ten czas często,bo ciągle nie było czasu na głupi telefon .Co z Wami ludzie ? Prostych wniosków sami nie potraficie wyciągnąć ? Trzeba Wam tłumaczyć jak dzieciom w zerówce ? Co człowiek nie napisze ,jaki by post nie założył od razu agresja ? Czytać ze zrozumieniem !!!!

Tylko Wy macie prawo pisać co chcecie na tym forum ? Nowe kółko wzajemnej adoracji ? Ja jestem z twardego materiału, ani mnie nie wystraszycie ani nie zmusicie do rejterady będę chciała to będę pisała co mi ślina na język przyniesie i tyle .Przez tyle lat nie zlikwidowałam konta to i teraz nie zlikwiduję. To co robicie to się nazywa hejt ....obrzydlistwo .Jedna ,druga trzecia ...któraś jeszcze ma zamiar zmieniać sens moich wypowiedzi ? Czepiać się bezpodstawnie ?