Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Zbigniew 165 Sanatoria Gryf oraz Gryf2 w Kołobrzegu nie są odrestaurowane, natomiast atmosfera i zabiegi cudowne.
Zgadzam się z Tobą wspaniale usytuowane.Muszla Koncertowa - blisko, Promenada, dlatego odwiedzam Kołobrzeg bardzo często i spotykam wspaniałych ludzi najlepsze tańce w Muszli i Gryf Wspaniali Didżeje
Wybieram się z koleżanką od 16-18.07.21.
Zapraszam może się spotkamy
M788 ja z Kołobrzegu z Verano wróciłem 1 maja i na razie nie ma szans, żeby sie urwać do Kołobrzegu, bo jest pełnia sezonu wczasowego.
Zapraszam do Świnoujścia, a tutaj Scaliano i Sobótka są na balety otwarte, ale nie na dwa dni
Witam wyjeżdżających do Kołobrzegu
Okres wczasowy prywatnie 7 sierpień 13 sierpień ul Portowa Kołobrzeg
Nie wiem czy z zewnątrz ,można zagościć na tańce w Gryfie
Zapewne w muszli koncertowej ,ale inne sanatoria ,czy wejściówka
Będę wcześniej ,trzeba sprawdzić osobiście
Pozdrawiam , życzymy super wypoczynku i kuracji