Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
BYłam u lekarza i wypisał mi zaświadczenie, że w górach skacze mi ciśnienie i źle się czuję. We wtorek odesłałam swoje skierowanie wraz z dokumentami od lekarza... a dziś w przeglądarce Sanatorium Posejdon w Kołobrzegu od 1 do 22 czerwca. Bardzo się cieszę.
Sarna34 Widzisz jednak można wszysko załatwić Czerwiec wspaniale warto jednak nieraz poczekać Życze Ci wspaniałej pogody miłego towarzystwa do zabawy oraz dużo dużo jodu dla zdrowia
NFZ dzisiaj przypomniał mi, że złożone skierowanie na leczenie uzdrowiskowe zostało zarejestrowane pod nr. 12-10-740..- .
Pikanterii dodaje fakt, że wniosek o leczenie sanatoryjne złożyłem w grudniu 2010-go roku. Na starcie dostałem nr. powyżej 74 tyś.
Obecnie mam 15 tyś i widocznie mój wniosek został przeniesiony już do wyższej szuflady.
Witam, własnie odebrałam od listonosza skierowanie do sanatorium, jade do Iwonicza. I mam taka ciekawostkę, o której chyba nie kazdy wie, lub, nie zwrócił na to uwagi: mianowicie: miejscowość, do której kierują, jest już wpisana przez lekarza balneologa w dniu zaakceptowania skierowania. Czyli w moim przypadku pismo odebrali 18 kwietnia 2011r. a lekarz akceptował 24.04.2011r. i juz wpisał "Iwonicz". Widac to po kolorze długopisu jak i po dacie....zatem moi kochani, nawet nie wiemy gdzie trafimy przez długi czas czekania na przydział a NFZ wie od razu.....i nic nie zdradza
To taka ciekawostka
Witaj jovanko ,a ja własnie przegladam pismo o akceptacji i nie widzę takiego określenia ,nie ma go też na stronie internetowej w wyszukiwarce hm Czyżby tylko niektóre NFZ fundowały takie niespodzianki?
kruszynko Ja to wyczytuje na samym skierowaniu, które mnie przysłał NFZ Na piśmie o akceptacji (czyli tym, które przychodzi po wysłaniu wniosku) nic nie było. Dopiero w piśmie od NFZ na wniosku, które napisał lekarz- jest rubryka, w której lekarz akceptuje zasadność skierowania
Witam ,w Łódzkim NFZ po odesłaniu dokumentów z przydziałem leczenia widniały adnotacje 5 sanatoriów z których wybrano jedno, wszystkie w podobnym rejonie, pozdrawiam