Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Max-podejrzewam że po tej publikacji,będziesz miał więcej zamówień na usługi tego kota niż na twoje matrymonialne-chyba że załapiesz się jako jego ...asystent,murowana duża kasa o przyjemnościach już nie wspomnę,pozdro
Ja np.Mam 50 latek,jestem trochę nieśmiały,wszystko robię pomalutku,tańczę tylko przytulanki-bo inaczej nie umiem.Czy mam szansę zaistnieć w sanatorium ? Czy jakaś pani może na mnie zwrócić uwagę ?
bonifacy pisze:Ja np.Mam 50 latek,jestem trochę nieśmiały,wszystko robię pomalutku,tańczę tylko przytulanki-bo inaczej nie umiem.Czy mam szansę zaistnieć w sanatorium ? Czy jakaś pani może na mnie zwrócić uwagę ?
Witam
Oczywiście że masz szanse nie wszystkie kobiety lubią zbyt odwaznych mężczyzn.
Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia pośród wielu kobiet..
Aga