Moje wpisy spróbuje odznaczyc ,abym mogl odniść się do ..
Brak zainterweniowania pacjentem Nawet osoba pełnopłatna (bez NFZ) nie miała zmienianej pościeli. Podobna sytuacja była z ręcznikami.
- W j.polskim jest takie słowo PROSZĘ jako osoba pelnoplatna ma mozliwośc zmiany ręcznika wg wykupionej taryfy nawet codziennie , pościel podobnie chyba ,że kupila Pani podstawowy pakiet,ale mozna w recepcj wykupić zmianę i tak posciel czy reczniki .świeże i Pani wymieni
Mnie podczas mego czerwcowego pobytu Panie wymienialy .. Tak może za ..UŚMIECH
Jedzenie na prawdę bardzo kiepskie. Uderza to, że zagwarantowany all inclusive oznaczał w tym senatorium jedną kostkę masełka. Np: Codziennie była taka sama zupa.
-w j.polskim jaki innych NIEMA SŁOWA senatorium -jest SANATORIUM , Jedzenie tutaj bardzo bym polemizował na Uzdrowiska Kołobrzeg ciagle sa pisane tzw donosy i te obiekty ciagle sa MONITOROWANE przez NFZ ,ZUS a GWARANTUJE ,że Pani jako pełno płatna nie miał gorszego wiktu niz ZUS ,NFZ czy poszpitalni
Służe bo mam nadal na komórce meu dla kuracjuszy z NFZ 21 dni udokumentowane kolejnych i w ciagu mego pobytu nie ma powtórego tego samego menu.
Prosze o podanie nr przesle mms na mój koszt !!
Postępowanie szefa senatorium niezgodne nie tylko ze standardem ludzkim, ale również z regulaminem jednoski.
-Prezes został zmieniony i zapewniam Pani a za mna wielu kuracjuszy ,że sprawy PROBLEMOWE a takie się zdarzają załatwiają pracownicy danych pionow,jednostek
Cóz PREZEZ jest poniekąd ....Figurantem ON zarządza i Mało ludzi miało zNim ..przyjemność mogę się mylic w sanatoriach PP Kołobrzeg byłem wciagu 20 lat chyba ..12-14 razy i nie mialem ..przyjemności poznania
Same zabiegi są jedyną pozytywną stroną mewy. lecz już obsługa ogólnomedyczna szwankuje.
-Co ma Pani na mysli pod pojęciem ..Ogolno medyczna ? Pielęgniarki czy lekarzy .
pomimo ,że Ja rownieznie wyrażam się zbyt pochlebnie o personelu medycznym .. małe kompetencje ,ale Tak lekarze jak i Pielęgniarki umieją wykonac swe zadania .
a ,że to my Kuracjusze i pacjenci WIECZNIE musimy im DZIEKOWAC za wykonana Pracę to miejmy sami do siebie PRETENSJE!!!
Obsługa hotelowa gorsza niż za najgorszych czasów komunizmu. Zdecydowanie nie polecam.
-Obsługa hotelowa !! Tam NIE MA Boya hotelowego , tam nie ma Konsjerza jak w ARCE , Panie mają swoj zakres obowiązkow , maja ilośc pokoji do posprzątania i sa ONE rozliczane od kilku lat usługi dla wykonuja firmy zewnętrznę i niech Pani WIERZY każda SKARGA gościa powoduje zerwaniem czy przyczynia się do ZERWANIA kontraktow na serwis sprzątający a sa to wcale nie małe pieniadze i kazdy stara się ,aby było Dobrze.
A co do wymienionego przez Panią ustroju może zna go Pani li tylko zopowieści
Standardt w Mewach porównujoc do roku 80,90 poszedł jak dla przysłowiowego Mariotu porownując do Juventuru z lat 60
Pozdrawiam
-darek w