Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
lawenda pisze: 17 lis 2024 15:55
Stojak na rowery jest i to całkiem spory pod schodami wychodzącymi z kawiarni na 1-ym piętrze w kierunku morza.
Parkingu podziemnego z tego co mi wiadomo nie ma.
A rower w pokoju.... czemu nie...jeśli się zmieści i nikt nas nie ''przypilnuje'' i nie ''opiórka''.
Dziękuję za konkretne informacje. Rozumiem, że schody nie są ażurowe i nie przecieka woda w czasie deszczu.
Nie biorę pod uwagę roweru w pokoju tylko zastanawiałem się właśnie nad rowerem na balkonie jeśliby udało się wejść z rowerem do budynku.
Romanek pisze: 17 lis 2024 15:30
Ja jestem bardzo emocjonalnie związany ze swoim rowerkiem jesteśmy już razem od 24 lat może wezmę do pokoju??
Do pokoju , chyba że dostaniesz jedynkę, bo jak 3y,lub 4o osobowy, to nie ma szans Ale w Arce wypożyczają swoje rowerki, wystarczy miło porozmawiać z Panem co obsługuje wypożyczalnie i za napiwek z pewnością też zaparkuje rower. I jest dużo takich zakamarków co można tam za cumować. A warto mieć swój, bo jest gdzie jeździć, chyba że pogoda da figla.
mustang1 pisze: 19 lis 2024 18:41
... Ale w Arce wypożyczają swoje rowerki, wystarczy miło porozmawiać z Panem co obsługuje wypożyczalnie i za napiwek z pewnością też zaparkuje rower. I jest dużo takich zakamarków co można tam za cumować. ...
A jest tam w Arce jakiś stół do tenisa stołowego, czy do Kołobrzegu trzeba za tym chodzić
Czytam Twój temat i nie wiem, czy Ty jedziesz do Arki MEGA przy ul. Kościuszki, czy do Arki SPA przy u. Sułkowskiego, bo są to dwa różne obiekty sanatoryjne.
Czyli masz skierowanie do dużej Arki, która jest zlokalizowana 3 km promenadą od portu i molo w Kołobrzegu.
Sam spacer do centrum strefy uzdrowiskowej, czyli port i molo 6 km w obie strony co dziennie, to niezły zabieg dla zdrowia zwłaszcza zimą nad morzem.
Tylko, żeby cię po drodze nie pogoniły dziki, które zimą też tam spacerują promenadą z małymi.
zbigniew165 pisze:
Czyli masz skierowanie do dużej Arki, która jest zlokalizowana 3 km promenadą od portu i molo w Kołobrzegu.
Sam spacer do centrum strefy uzdrowiskowej, czyli port i molo 6 km w obie strony co dziennie, to niezły zabieg dla zdrowia zwłaszcza zimą nad morzem.
Ostatni raz byłem w Kołobrzegu jakieś 23 lata temu, kojarzę taki moloch na pustkowie na wschód od miasta. Już w latach 80 XXw. widziałem w tamtych rejonach jakiś szkielet, tylko nie wiem czy to z niego wykluwała się Arka?
Trasa 6km to w sam raz na odrobienie dziennego limitu kroków. Niestety promenadą trochę nudno iść, pewnie będę próbował po plaży jak nie będzie sztormów
Jednak na wypadek fatalnej pogody szukam info o jakimś stole pingpongowym w samym obiekcie lub w pobliżu.
zbychoo pisze:
A jest tam w Arce jakiś stół do tenisa stołowego, czy do Kołobrzegu trzeba za tym chodzić
Zdaję się że jest, ale już dobrze nie pamiętam, bo mnie to nie jara
Chciałbym jak najwięcej czasu spędzać na zewnątrz. Ale jak styczeń nie pozwoli to poza basenem tenis stołowy to dla mnie b.dobra opcja bo umiem w to grać i ta gra motywuje do intensywnego ruchu, którego mi potrzeba.