Tylko takie zastrzeżenie było...Romanek pisze: 08 lis 2024 10:23 [...]Oczywiście chodzi o informacje inne niż widnieją na stronie[...]
Ale faktycznie, nie doczytałem że w pierwszym poście wywołujesz do tablicy tych którzy byli ostatnio.
Sorry.
Tylko takie zastrzeżenie było...Romanek pisze: 08 lis 2024 10:23 [...]Oczywiście chodzi o informacje inne niż widnieją na stronie[...]

A już Ci miałam pisaćRomanek pisze: 08 lis 2024 11:10 sam byłem w tym obiekcie kilka lat temu, bardzie chodzi mi o bieżące informacje .....

DziękowaćGIENIA pisze: 09 lis 2024 11:37A już Ci miałam pisaćRomanek pisze: 08 lis 2024 11:10 sam byłem w tym obiekcie kilka lat temu, bardzie chodzi mi o bieżące informacje ....., że to moloch nastawiony na komercję , gdzie kuracjusz z NFZ to gorszy sort i zło konieczne , kwaterowane w wieloosobowych pokojach .... że to obiekt znajdujący się tylko w granicach administracyjnych K-gu , bo tak na prawdę do samej strefy uzdrowiskowej i do Centrum miasta to mu cho cho i jeszcze trochę .... no , ale skoro już tam byłeś , to wiesz to wszystko
.... a w samym ośrodku , jeśli się cokolwiek zmieniło , to nie licz , że na pobyt z NFZ , na lepiej .
Dobrego pod każdym względem pobytu Ci życzę![]()

Jedyne co musisz, to chodzić na zabiegi i zaliczyć wizytę kontrolną, poza tym jesteś wolnym człowiekiem, robisz co chcesz i kiedy chcesz.