Łykoszyn
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 52 razy
Re: Łykoszyn
Jak może zauważyłaś jestem na Forum od dawna i poraz pierwszy spotkałam się z takim wejściem, stąd moje zdziwienie…
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 mar 2020 22:12
- Podziękował: 26 razy
- Podziękowano: 73 razy
Także Romualdo, głowa do góry, jak potrafisz nie brać zbytnio do siebie tego co ludzie gadają, to dasz radę.
- ewasz
- Przyjaciel forum

Skostniała nie jestem...
To wszystko, nie musisz mi Kleine odpisywać...ech...
Daj na luz...
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 mar 2020 22:12
- Podziękował: 26 razy
- Podziękowano: 73 razy
- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 26 cze 2013 07:55
- Podziękował: 55 razy
- Podziękowano: 93 razy
Gdyby nie ten post, temat przepadłby po prostu w czeluściach forum i nie byłoby sprawy. Trudno jednak pozostawić
pewne kwestie bez komentarza. Oskarżenie o hejt, niemiłe przywitanie, skostnienie, rutynę. Brakuje tylko jeszcze,
w chwili obecnej nadużywanych wielokrotnie, słów takich jak empatia i tolerancja. Najlepiej popatrzeć na wszystkich
nowych uczestników bezkrytycznie, pogłaskać po główce i zapewnić ich, że racja zawsze jest po ich stronie tylko Ci
"starzy" forumowicze czepiają się wszystkich i wszystkiego nie dając nowym tutaj żyć. Sprawa pisania postów na forum
przez "świeżaków" to kwestia nie braku odwagi tylko zwykłej gnuśności, braku ochoty na poświęcenie trochę czasu, aby
napisać kilka słów po powrocie. Ilu tutaj jest takich forumowiczów co wpadają co dwa latka z pytaniem jak jest tam,
czy gdzieś indziej, jak dojechać i tyle ich widzieli. Dziesięć lat na forum, kilka lub naście zapytań i ani jednej opinii
/choćby kilka słów po powrocie/. No i nie daj Bóg zapytać takiego osobnika o brak opinii bo zaraz zlecą się pseudo
adwokaci i będzie jak wyżej napisałem z podkreśleniem. Inna sprawa to osoby "wpadające" na forum i zadające dziwne
co najmniej, pytania o ośrodki/obiekty w miejscach gdzie diabeł mówi dobranoc. Nie po raz pierwszy to i nie ostatni.
Nie będę komentował więcej postów autorki tematu.* Myślę, że swój cel już osiągnęła. Teraz obrazi się na mnie, na forum
i tyle ją widzieli. Wrócę jeszcze na sekundę do postu jacky6 z poprzedniej strony. Opłata za RO pobyt rok temu,
turnus 21 dni - 1200 PLN co daje 57 zł za dobę / zakwaterowanie, wyżywienie, zabiegi/ i cytat Felice z innego tematu
"RO 3 tygodnie 9 240" zł czyli 440 zł za dniówkę. Różnica - bagatela tylko 8000 tyś za 21 dni. Więc zastanówcie się teraz
nad tym co napisałem i pomyślcie sami czego można spodziewać się po rehabilitacji w tym miejscu. No chyba, że właściciele
Łykoszyna /m.in./ to filantropii dokładający lekką ręką po parę tysi do każdego pobytu?
* innych postów również nie...
- ewasz
- Przyjaciel forum

Forum wtedy spełnia swoje zadanie gdy jest wymikana opinii o danym ośrodku, w którym się było a nie o nim słyszało czy czytało...
-
Daro 4242
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 26 mar 2023 10:02
- Oddział NFZ: Pomorski
- Podziękowano: 8 razy
Forum wtedy spełnia swoje zadanie gdy jest wymikana opinii o danym ośrodku, w którym się było a nie o nim słyszało czy czytało...
Nie ważne są zabiegi, jedzenie, warunki mieszkaniowe i klimat w sanatorium
Najważniejsze i najwięcej postów na forum to parking i knajpy
Napisz zapytanie o parking, odpowiedzi 100
Napisz zapytanie o zabiegi ,odpowiedzi 2 lub 0
- ewasz
- Przyjaciel forum

Przede wszystkim na zabiegach powinno wyjeżdżającym zależeć...
Sprawy około zabiegowe są też ważne lecz nie są priorytetem...przynajmniej dla mnie...