Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witaj leszek 1958!
Ja korzystam z takich skierowań do szpitala sanatoryinego...napisałam o tym w temacie "narząd ruchu"...CKIR (Konstancin)...więcej informacji mogę również udzielić.pozdrawiam
leszek1958 pisze:Witam Ciebie Grudzień,jeśli można prosić o więcej informacji to będę wdzięczny,od jakiego specjalisty miałaś skierowanie itp. pozdrawiam.
Leszek 1958 wysłałam wiadomość na private. Pozdrawiam.
Wróciłem z rehabilitacji kręgosłupa w ośrodku Nowy Dwór. Bardzo pomógł mi pobyt tam i jeżeli ktoś z tego forum poszukuje dobrego ośrodka w okolicy Łodzi/Warszawy, to warto się zainteresować.
Klinika respektuje refundacje z NFZ oraz zniżki dla pacjentów z prywatnymi ubezpieczeniami (PZU, Allianz itp.). Dla mnie również byłby to zbyt drogi ośrodek gdyby nie te kwestie.