Admirał I Świnoujście

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Re: Admirał I Świnoujście

Post autor: ewasz »

Zosieńko dzięki za opis, miejmy nadzieje, że będzie więcej pozytywów :D

Zdrowych i radosnych Świąt dla Ciebie i rodziny pięknych dni :serce: :serce:
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

cd
Załączniki
20260403_182232.jpg
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

Oooo...ceny :shock:
Awatar użytkownika
Samosia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2017 21:58
Podziękował: 7 razy
Podziękowano: 15 razy

Post autor: Samosia »

Zosiu....na początek...Spokojnych i radosnych Świąt Wielkanocnych 🌷🐰🌷🐰🌷

A co do opisu...oj będę czytać z zaciekawieniem bo ,,marzy " nam się wyjazd nad morze...a marzenia czasem się spełniają :)
Genever
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 maja 2022 06:44
Podziękował: 37 razy
Podziękowano: 156 razy

Post autor: Genever »

Zosia, zapowiada się piękna opowieść w odcinkach. Rok temu byłam na chwilę w Świnoujściu. Życzę pięknych chwil i wiem, że takich Ci nie zabraknie.
Dziękuję za opinię i Twój czas.💐
Gość

Post autor: Gość »

Zosiu :kwiat: czytam o tym Twoim pokoju i mam mieszane uczucia . Byłaś pierwsza , miałaś wybór - przy wyborze , kierowałaś się min. tym , aby nie być uciążliwą dla współlokatorki - i to się chwali -- ale - - załóżmy , że Ty wieczorem wyjdziesz sobie gdzieś , zamkniesz pokój , a Ona - celowo , bądź nie , otworzy go , a sama zamknie się w swoim i włączy telewizor . :shock:
Twój pokój jest cały wieczór otwarty :?
Nie spotkałem się nigdy z takim pokojem , ale ja wybrałbym ten drugi -- pomimo , że bez szafy .. nikt by mi po nim nie chodził .
Podziwiam Twoją odwagę . Mogłaś też trafić na osobę , która organizuje cowieczorne spotkania w pokoju - wolno jej - Twój pokój byłby ich pokojem :shock:

Mam nadzieję , że wszystko ułoży się po Twojej myśli :serce:

Miłych chwil życzę :serce:
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dobry wieczór Wszystkim :kwiat:
Święta minęły , dzieci wyjechały i dziś już tydzień pobytu w Świnoujściu a jutro tydzień turnusu i ..... nie ma czasu na pisanie , kurczę aż trudno uwierzyć ..... ale ....
W Święta było zimno, dobrze , że pojechałam przygotowana na różne okoliczności - pogodowe też :D więc jak na razie ok. W ośrodku nie ma kawiarni, świetlicy czy jakichkolwiek miejsc służących do integracji . Nawet w święta jakaś kawa to tylko po pokojach . Ogólnie po raz pierwszy od wielu, wielu lat spotykam się z taką powiedzmy delikatnie, obojętną obsługą . Nawet na zabiegach ktoś z kuracjuszy powiedział : "taktują nas jak pionki wejść na prawo, na lewo , nie spóźniać się bo nie wykonamy zabiegu " i kto się spóźni nie wykonują. Zero empatii, tylko masażysta potrafi powiedzieć : "miłego dnia " .
W piątek sporo ludzi było na mszy wieczornej i przyszło po 22 tak 22,25 Pielęgniarka stała w drzwiach , ochrzaniała i ponoć wszystkich spisywała jak do raportu . Jeden pan fajnie powiedział by zgłosiła się do proboszcza o zaświadczenie dlaczego przedłużył mszę . Nie komentuję bo cóż tu powiedzieć ponad to ?
Sympatyczne są Panie sprzątające i na stołówce. Tym osobom wielki szacunek. Mimo ciężkiej pracy, uśmiech i zawsze miłe słowo na ustach.
Posiłki w święta ładnie podane, smaczne ale porcje dla mężczyzn skromne . W całym tygodniu podobnie .

cdn
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

cd
Wczoraj w 10 osób poszliśmy do Tawerny - potańczyć. Trudno to nazwać dancingiem bardziej dyskoteką ale dość dużo ludzi . muzyka ...różna można było potańczyć a nawet poszaleć :lol: Bez biletów tylko jakiś "napój " trzeba sobie kupić przy barze. Grają codziennie. Pod namiotem też słychać muzykę ale tam pusto. Dziś po kolacji były "zajęcia w grupach" a jutro pewnie będzie Scaliano.
Od dzieci wróciła już nasza Krysia a jutro przyjeżdża Ala więc moje sympatyczne grono jeszcze się powiększy. Wiadomo, że na dziewczyny czekam z utęsknieniem :serce:

Edwardo, z perspektywy minionego tygodnia jestem zadowolona z pokoju, który wybrałam. Z współlokatorką dogadujemy się , choć wolny czas każda spędza po swojemu . Nie ma mowy o pozostawieniu samego, otwartego pokoju.
Inne niedogodności rekompensuje towarzystwo i jak na razie jestem zadowolona .

Nie wiem już o czym by tu jeszcze napisać. Nie piszę co i kiedy było na talerzach bo uważam to za nieistotne , było dobre ale nie za wiele.
Jak coś się mi przypomni to dopiszę a może jakieś pytania , to proszę

Tymczasem serdecznie pozdrawiam :serce:
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Świnoujście świątecznie