Zdrowych i radosnych Świąt dla Ciebie i rodziny pięknych dni
Admirał I Świnoujście
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 52 razy
Re: Admirał I Świnoujście
Zdrowych i radosnych Świąt dla Ciebie i rodziny pięknych dni
- Samosia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 lut 2017 21:58
- Oddział NFZ: Śląski
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowano: 15 razy
A co do opisu...oj będę czytać z zaciekawieniem bo ,,marzy " nam się wyjazd nad morze...a marzenia czasem się spełniają
-
Genever
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 31 maja 2022 06:44
- Podziękował: 37 razy
- Podziękowano: 156 razy
Dziękuję za opinię i Twój czas.
-
Gość
Twój pokój jest cały wieczór otwarty
Nie spotkałem się nigdy z takim pokojem , ale ja wybrałbym ten drugi -- pomimo , że bez szafy .. nikt by mi po nim nie chodził .
Podziwiam Twoją odwagę . Mogłaś też trafić na osobę , która organizuje cowieczorne spotkania w pokoju - wolno jej - Twój pokój byłby ich pokojem
Mam nadzieję , że wszystko ułoży się po Twojej myśli
Miłych chwil życzę
-
Zosia
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 gru 2009 15:33
- Oddział NFZ: Podlaski
- Podziękował: 64 razy
- Podziękowano: 55 razy
Święta minęły , dzieci wyjechały i dziś już tydzień pobytu w Świnoujściu a jutro tydzień turnusu i ..... nie ma czasu na pisanie , kurczę aż trudno uwierzyć ..... ale ....
W Święta było zimno, dobrze , że pojechałam przygotowana na różne okoliczności - pogodowe też
W piątek sporo ludzi było na mszy wieczornej i przyszło po 22 tak 22,25 Pielęgniarka stała w drzwiach , ochrzaniała i ponoć wszystkich spisywała jak do raportu . Jeden pan fajnie powiedział by zgłosiła się do proboszcza o zaświadczenie dlaczego przedłużył mszę . Nie komentuję bo cóż tu powiedzieć ponad to ?
Sympatyczne są Panie sprzątające i na stołówce. Tym osobom wielki szacunek. Mimo ciężkiej pracy, uśmiech i zawsze miłe słowo na ustach.
Posiłki w święta ładnie podane, smaczne ale porcje dla mężczyzn skromne . W całym tygodniu podobnie .
cdn
-
Zosia
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 gru 2009 15:33
- Oddział NFZ: Podlaski
- Podziękował: 64 razy
- Podziękowano: 55 razy
Wczoraj w 10 osób poszliśmy do Tawerny - potańczyć. Trudno to nazwać dancingiem bardziej dyskoteką ale dość dużo ludzi . muzyka ...różna można było potańczyć a nawet poszaleć
Od dzieci wróciła już nasza Krysia a jutro przyjeżdża Ala więc moje sympatyczne grono jeszcze się powiększy. Wiadomo, że na dziewczyny czekam z utęsknieniem
Edwardo, z perspektywy minionego tygodnia jestem zadowolona z pokoju, który wybrałam. Z współlokatorką dogadujemy się , choć wolny czas każda spędza po swojemu . Nie ma mowy o pozostawieniu samego, otwartego pokoju.
Inne niedogodności rekompensuje towarzystwo i jak na razie jestem zadowolona .
Nie wiem już o czym by tu jeszcze napisać. Nie piszę co i kiedy było na talerzach bo uważam to za nieistotne , było dobre ale nie za wiele.
Jak coś się mi przypomni to dopiszę a może jakieś pytania , to proszę
Tymczasem serdecznie pozdrawiam