Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Dziękuję wszystkim za zainteresowanie moją opinią
Wiadomo, ile ludzi tyle podejścia do tematu pobytu, więc każdy może mieć inne zdanie.
Chętnie tam wrócę , ale wolałabym następnym razem zabiegi lepiej dobrane do moich dolegliwości. Te które miałam były zbyt ogólne.
Bardzyk 2, chyba nie potrafię Ci odpowiedzieć na pytanie, bo też nie do końca wiem kto na jakiej zasadzie tam przebywał, jedni na NFZ, inni komercyjnie, a jeszcze inni na rehabilitacji kardiologicznej, która rządziła się innymi prawami. W takiej sytuacji chyba najlepszy będzie odpowiednio wczesny telefon, żeby się rozeznać w sytuacji