"Dąbrówka" Kamień Pomorski

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Re: "Dąbrówka" Kamień Pomorski

Post autor: dzi »

Selene byłaś zmartwiona, że Kamień..teraz poczekasz tylko m-c dłużej i będziesz zadowolona.
Pozdrawiam.
jolanta777
Na forum od: 11 lip 2013 20:44
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: jolanta777 »

WITAM,
A JAK MOŻNA ZMIENIĆ MIEJSCOWOŚC??? Jestem załamana nieświadomie wybrałam Kamień gdy po tygodniu usiłowałam to zmienić, potraktowano mnie jak g***o w ZUS Gorzów Wlkp. Przeżyłam głębokie załamanie nerwowe i chciałam odbyć rehabilitację i jedocześnie odpocząć na morzem ... Może mi ktoś poradzi co mam zrobić, błagam .. :(
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Jolanta777 :kwiat: witamy serdecznie na forum :)

Jolanto ja zmieniłam ośrodek ale wiąże się to ze zmianą terminu. Było to równo rok temu i w ośrodku wiele mogło się zmienić.
Po pierwsze zadzwoniłam do ZUS-u i powiedziałam, że w tym terminie jechać nie mogę (jestem osobą czynną zawodowo ).
Panie zaprosiły mnie do do placówki ZUS-u z otrzymanym skierowaniem, ponieważ należy je zwrócić. Na miejscu wypisałam prośbę o zmianę ośrodka i terminu. Zaproponowano mi 3 ośrodki do wyboru - wybrałam Różę w Ustroniu. Po ok 3 tygodniach otrzymałam potwierdzenie i skierowanie do Róży.
Jeżeli będziesz mieć pytania, to proszę pytaj.

Pozdrawiam :)
Wojtek police
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 31 sty 2018 14:04
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Wojtek police »

Witam byłem w sanatorium dąbrówka na turnusie od 8-go do 31-go stycznia , napiszę tak jadąc tu czytałem wcześniejsze wpisy byłem przerażony natomiast na miejscu okazało się że naprawdę wszystko jest ok . Ogólne personel bardzo miły zabiegi super widać i czuć ze dziewczyny się starają do tego zawsze z uśmiechem na twarzy . Jedzenie super a jesl chodzi o pokoje fakt stary budynek ale fajne pokoje więc spoko . Na koniec dodam że jestem bardzo na tak dziewczyny dziękuje bardzo za rok na pewno wrócę :serce:
Awatar użytkownika
Ewucha
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2017 12:52
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Ewucha »

Witaj Wojtek jestem tez z zachodniopomorskiego czy ty byłes z zusu w sanatorium pozdrawiam
Wojtek police
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Ewucha pisze: 31 sty 2018 17:04 Witaj Wojtek jestem tez z zachodniopomorskiego czy ty byłes z zusu w sanatorium pozdrawiam
Ewucha witaj tak byłem z zusu i naprawdę za rok wrócę tu podobało mi się wszystko polecam raz jeszcze ;)
Awatar użytkownika
Ewucha
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wojtku ciesze sie ze byłes zadowolony ja jutro komisje mam wiec tak obawiałam sie ze moze jak tam trafie to opinie stare wiec dzieki za info i pozdrawiam serdecznie
Wojtek police
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Ewucha pisze: 01 lut 2018 17:12 Wojtku ciesze sie ze byłes zadowolony ja jutro komisje mam wiec tak obawiałam sie ze moze jak tam trafie to opinie stare wiec dzieki za info i pozdrawiam serdecznie
Ewucha naprawdę jest super zabiegi cwiczenia basen z tym ż basen kawałek ale jest bus który wozi więc naprawdę warto jedz i sama się przekonaj że warto :)
Awatar użytkownika
Ewucha
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzieki Wojtek jutro sie okaze gdzie mnie chce wysłac szanowny Zus ,dobrze ze opinia pozytywna bo tak miałam obawy ze moze nieciekawie pozdrawiam :)
Wojtek police
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Ewucha pisze: 01 lut 2018 20:46 Dzieki Wojtek jutro sie okaze gdzie mnie chce wysłac szanowny Zus ,dobrze ze opinia pozytywna bo tak miałam obawy ze moze nieciekawie pozdrawiam :)
Ja tez miałem obawy natomiast na miejscu okazało się ok ja na pewno tam wrócę zobaczysz też ci się spodoba ...
ODPOWIEDZ