"Dąbrówka" Kamień Pomorski
Re: "Dąbrówka" Kamień Pomorski
Pozdrawiam.
-
jolanta777
- Na forum od: 11 lip 2013 20:44
- Oddział NFZ: Lubuski
- Staż sanatoryjny: 0
A JAK MOŻNA ZMIENIĆ MIEJSCOWOŚC??? Jestem załamana nieświadomie wybrałam Kamień gdy po tygodniu usiłowałam to zmienić, potraktowano mnie jak g***o w ZUS Gorzów Wlkp. Przeżyłam głębokie załamanie nerwowe i chciałam odbyć rehabilitację i jedocześnie odpocząć na morzem ... Może mi ktoś poradzi co mam zrobić, błagam ..
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
Jolanto ja zmieniłam ośrodek ale wiąże się to ze zmianą terminu. Było to równo rok temu i w ośrodku wiele mogło się zmienić.
Po pierwsze zadzwoniłam do ZUS-u i powiedziałam, że w tym terminie jechać nie mogę (jestem osobą czynną zawodowo ).
Panie zaprosiły mnie do do placówki ZUS-u z otrzymanym skierowaniem, ponieważ należy je zwrócić. Na miejscu wypisałam prośbę o zmianę ośrodka i terminu. Zaproponowano mi 3 ośrodki do wyboru - wybrałam Różę w Ustroniu. Po ok 3 tygodniach otrzymałam potwierdzenie i skierowanie do Róży.
Jeżeli będziesz mieć pytania, to proszę pytaj.
Pozdrawiam
-
Wojtek police
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 31 sty 2018 14:04
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 1
- Ewucha
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 wrz 2017 12:52
- Staż sanatoryjny: 3
-
Wojtek police
- Nowy Kuracjusz

Ewucha witaj tak byłem z zusu i naprawdę za rok wrócę tu podobało mi się wszystko polecam raz jeszczeEwucha pisze: 31 sty 2018 17:04 Witaj Wojtek jestem tez z zachodniopomorskiego czy ty byłes z zusu w sanatorium pozdrawiam
- Ewucha
- Super Kuracjusz

-
Wojtek police
- Nowy Kuracjusz

Ewucha naprawdę jest super zabiegi cwiczenia basen z tym ż basen kawałek ale jest bus który wozi więc naprawdę warto jedz i sama się przekonaj że wartoEwucha pisze: 01 lut 2018 17:12 Wojtku ciesze sie ze byłes zadowolony ja jutro komisje mam wiec tak obawiałam sie ze moze jak tam trafie to opinie stare wiec dzieki za info i pozdrawiam serdecznie
- Ewucha
- Super Kuracjusz

-
Wojtek police
- Nowy Kuracjusz

Ja tez miałem obawy natomiast na miejscu okazało się ok ja na pewno tam wrócę zobaczysz też ci się spodoba ...Ewucha pisze: 01 lut 2018 20:46 Dzieki Wojtek jutro sie okaze gdzie mnie chce wysłac szanowny Zus ,dobrze ze opinia pozytywna bo tak miałam obawy ze moze nieciekawie pozdrawiam![]()