'Stanisław' Lądek

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Re: 'Stanisław' Lądek

Post autor: syrenka »

Witam! Dostałam przydział do Stanisława od 29 pażdziernika na 28 dni .Czy ktoś tam był .Wiem wieje z tej miejscowości nudą ale nie mam wyjścia muszę jechać.Jakie są tam pokoje bo baza zabiegowa taka sobie .Dokarmić się można samemu.Ale jeśli pokoje do kitu to już mogiła.Byłam zimą w Muszynie więc wiem miej więcej czego się spodziewać.Znając mojego pecha wiekowo też będzie kiepsko.Jeśli ktoś tam był proszę o informację .Pozdrawiam.
skrzyp
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2010 10:42

Post autor: skrzyp »

NIESTETY NIC NIE MOGĘ CI PRZYBLIŻYĆ, BO SAM NICZEGO NIE WIEM. POWIEM SZCZERZE,ŻE CHCĘ SIE Z TEGO WYJAZDU JAKOŚ WYMIGAĆ - TE 28 DNI TO KOSZMAR! MAM JEDNAK PROŚBĘ- JEŚLI TY DOWIESZ SIĘ CZEGOŚ BLIZSZEGO, TO 'DAJ ZNAĆ'. A TAK POZA TYM TO JAKI TERMIN DOSTAŁAŚ? JA TEŻ MAM SKIEROWANIE Z POZNANIA!
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Cześć! Poznań coś ma kiepsko z wyborem miejsc.Mam termin od 29 pażdziernika do 26 Listopada.Mam nadzieje że jeśli pojedziesz w tym terminie to średnia wieku nie będzie wynosiła dużo.HI HI.Rozpuściłam wici na temat tego miejsca.Generalnie ponoć nie jest tak żle.Chyba że interesują cię tylko rozrywki.Owszem chcę podreperować mój kręgosłup ale to nie klasztor więc troche rozrywki nie zaszkodzić.Znalazłam trochę wiadomości ogólnie jest co zwiedzać ale chyba to sam znalazłeś na stronach /Ale znalazłam strone na której trochę napisali kuracjuszei osoby które tam były.Podobno nie jest żle.Tylko troche komunistycznie.Ja niestety nie moge się wyłgać.A jesli też masz 28 dni to masz poszpitalne prawda to kiepsko.Dzwoniłam dotarłam po znajomościach.Generalnie jeśli zrezygnujesz mogą ci napisać że odmawiasz leczenia i klapa.Ja nie mogę sobie na to pozwolić.No zobaczymy jeśli wymyślisz jakiś inny sposób daj znać. Na dzień dzisiejszy jade może nie będzie tak żle.Muszyne przeżyłam z średnią wieku bardzo wysoką naprawde więc to też przeżyje.Grunt to nie myśleć na minus.Chociasz nie wiem ile sobie liczysz wiosen.Jesli super mało to naprawde kiepsko i trudno będzie ci tam wytrzymać.Pozdrawiam.
skrzyp
Kuracjusz
Kuracjusz

MAM 42LATA, WIĘC CHYBA NIE ZAWYŻĘ SREDNIEJ. JA MAM TERMIN OD 30 WRZESNIA, WIĘC PEWNIE BĘDZIESZ MNIE ZMIENIAĆ. MAM CAŁY CZAS NADZIEJĘ,ŻE UDA MI SIE TEGO WYJAZDU UNIKNĄC, BO CHORUJĘ NA INNE RZECZY OPRÓCZ STAWÓW I ZABIEGI PRZEPROWADZANE W LĄDKU MOGĄ ZASZKODZIĆ = NIE MOGĘ PODDAWAĆ SIĘ ZABIEGOM 'CIEPŁYM'. PODEŚLIJ MI LINK O TEJ STRONY Z OPINIAMI KURACJUSZY, JEŚLI MOŻESZ, A POZA TYM , JEŚLI TWOJE 'WICI' PRZYNIOSĄ JAKIEŚ INFO ,TO TEŻ POPROSZĘ. HEYKA
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Cześć! Stronki nie pamiętam ale weszłam przez www.ziemia kłodzka.pl .Dzisiaj w pracy zgadałam sie z koleżanką jej tata tam był.Opowiadał Ze nie było tak żle.Tylko trzeba troche zrozumienia dla ludzi tam pracujących.Z resztą wiesz jak jest jesteśmy prawie w równym wieku .A ludzie są różni niektórzy chcą luksusów i dużo rozrywki a przecież jedziesz tam się leczyć a nie bawić.Zobaczymy co to będzie.I co ci powiedzą jak będziesz chciał zmienić miejsce pobytu.Jak co to daj znać.Pozdrawiam
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Wczoraj jeszcze troche poszperałam znalazłam stronke www.ladek.eu.pl piszą ciekawe rzeczy .Narazie musze się zbierać.
casablanka83
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2009 22:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: casablanka83 »

ludzie nie siejcie paniki ja tam bylem 4 razy w sanatorium nie zlicze wyjazdow prywatnie . atmosfere tworza ludzie nie budynki i otoczenie .co z tego ze bedzie palac jak nie bedzie z kim pogadac . ruszajcie i milego pobytu .- pozdrawiam
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Jeśli nie chcesz jechać w tym terminie i tam ale pracujesz to wiem jak to zrobić .Jeśli chcesz to daj znać ale na meila.Pozdrawiam.
skrzyp
Kuracjusz
Kuracjusz

O pracę też chodzi,bo na dzisiaj jestem 104 dni na chorobowym, a nie chciałbym być żle odbierany przez moich szefów i np. zwolniony. Poza tym ,jak już pisałem, mam inne problemy zdrowotne i muszę być właściwie cały czas pod kontrolą lekarzy na miejscu, a Lądkowe zabiegi mogą mi na te dodatkowe schorzenia nawet zaszkodzić.PO prostu lekarze ze szpitala nie wpisali mi wszystkich chorób dodatkowych na wniosku. Teraz mam problem i w ogóle żałuję, że poprosiłem o skierowanie.Miał być Ciechocinek lub Swinoujście z solankowymi zabiegami ,a dostałem Lądek z termalnymi zabiegami w większości, kiedy na mnie raczej 'zimno' dobrze działa
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witam! Czy ktoś wybiera się w pażdzierniku do Lądka Zdrój .Wyjeżdżam 29.10 będę tam 28 dni.
ODPOWIEDZ