Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kiedyś podczas luźnej rozmowy z atrakcyjną singielką,zapytałem ją czy jest szczęśliwa i spełniona w życiu i czy to ,że jest sama,to jest jej wybór. Odpowiedziała NIE. To że w życiu może pozwolić sobie na wiele luksusów nie zapełnia jej pustki i braku ukochanego. I gdyby mogła cofnąć minione lata,to kierowała by się uczuciem a nie wyrachowaniem i rozsądkiem w wyborze partnerów życiowych. Bożenko,czy Jesteś szczęśliwa ? Co to jest szczęście ?
Jeżeli z mojego "wywodu" zrozumiałeś że jestem bogata bądź że szukam bogatego to "mylny błąd" powtarzając za klasykiem. Nie zniosłabym życia u boku kogoś, kogo zupełnie nie obchodziłoby za co zapłacę rachunki, ale równocześnie nie szukałam nigdy faceta w celu spustoszenia mu portfela. Wszyscy wiemy, że nie warto dla pieniędzy rezygnować z rzeczy, które za pieniądze kupić nie sposób, a więc między innymi i z miłości. Ale z wcześniejszego wpisu pana mix wynikało jakoby nie sposób było szczerze pokochać bogatego. Owszem, kiedy widzisz 20letnią piękność i 60latka w nowiutkim mercedesie to nie ma się co oszukiwać. Ale to że ona nie znalazła młodego i biednego jest tak samo naganne jak to że on nie umawia się z jej babcią
..."Szczęście to uczucie radości z życia ,wynikajace ze zgodności pragnień i dążeń..."
Niewiele osób wie czego tak naprawdę pragnie.Większość ludzi uważa,
że najwazniejsze w życiu jest to,do czego dążą wszyscy inni.
To trudne, żeby bezinteresownie ofiarować wszystko, nie oczekując nic w zamian. Taka doskonałość cechuje mistrzów. Pozbyć się swojego "EGO"...,ach..!!!
Mężczyzna piękny jest i basta..,ach..!!!
Tak więc proszę panie o zaspokojenie męskiej próżności. Piszcie
męska próżność też nie zna granic, zatem sami zaspokajacie się w tym temacie i na poduszeczce z piórek noście własne ego
i piękno ducha liczy się bardziej (podobno ) tylko,że oko...