Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam, zachwalacie Wenedę... ale ja nie moge znaleźć w necie strony tegoz sanatorium. Jest Etna Weneda Kołobrzeg, ale nic tam specjalnie do poczytania nie ma....Dajcie jakiegos linka na to sanatorium
Z czystym sumieniem mogę polecić Cieplice pod warunkiem, że nie traficie do budynku "Stoczniowiec". "Stoczniowiec" to niewielki budynek w którym wystrój i wyposażenie przypomina czasy "wczesnego Gierka" Natomiast w innych budynkach jest całkiem fajnie.
Poza tym bardzo polecam sanatorium (hotel) Lukas (St. Lukas) w Świeradowie Zdr. Jak dla mnie ful-wypas.
fakt! Weneda w KOŁOBRZEGU,byłem,du....żo było miejsca w pokojach,warunki extra! w styczniu 2012 ,poznałem miła panią,tam mieszkała,byłem zadowolony z pani też.
MAX pisze:fakt! Weneda w KOŁOBRZEGU,byłem,du....żo było miejsca w pokojach,warunki extra! w styczniu 2012 ,poznałem miła panią,tam mieszkała,byłem zadowolony z pani też.
Drogi MAX-ie byłeś zadowolony z pobytu w Etnie-Wenedzie czy tez Pani ,która tam podczas twego pobytu ..przebywał
sztani pisze:Dziwię się ,że w Zusie można wybierać. W Gdańskim to tylko Sobieszewo,Stegna i Dzwirzyno . Ale może ktoś ma chody
Myślę , że chodzi o ,, chody" tylko rozsądne odległości , ponieważ ZUS opłaca podróż i ...liczy koszty tak jak wszystkie ,, korporacje " w dobie kryzysu