Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
w Wysowej Biawena bylam 3 lata temu prywatnie(uwielbiam gory,a wtedy nie mialam szans dostac sanatorium z NFZ-u)
-Budynek jest polozony dość wysoko,z jednej strony okna wychodzą na calą panoramę okolicy (widok niezapomniany) a z drugiej strony na zbocze góry z tyłu za sanatorium
-ja mieszkalam na 2 pietrze z widokiem na okolicę
- nie chcialam pokoju 1-osobowego , ale chyba można zalatwić (mają stronę internetową to mozna napisać, ja tak zalatwilam sobie pobyt)
-posiłki moje dobre ale sasiad z obok na nfz-ie skarzył się że slabe (twierdził ze musi dokupować,część mu oddawałam)
-zabiegi prawie wszystkie w tym samym budynku, a na tzw mokre dowoził na dół do miasteczka specjalny busik za drobną opłatą
- bylam w sierpniu to było fajnie , byla pani Maria która codziennie organizowala kuracjuszom wycieczki po okolicy . ogniska itp
-ps jechalam z podlaskiego(pkp i 2 przesiadki pks ) to rzeczywiście jakby na koniec swiata(Wysowa lezy ok 7 km od granicy ze slowacją)
ale ogólnie bylam zadowolona
pozdrawiam
gabi
czytam opinie i ilu kuracjuszy tyle opini.Byłam w Wysowej dwa razy z NFZ , raz w Glinniku-sierpień raz w Biawenie-marzec(była jeszcze prawdziwa zima) powiem tylko tyle było super.Zgadzam się że to mała miejscowość ale ile uroku.Wszystko zależy od organizacji czasu.Latem jeżdziliśmy nad zalew klimkówka,dużo spacerów po okolicy,jeśli jest auto można się zebrać i odwiedzić uzdrowisko po słowackiej stronie Bardejów są tam wody termalne.A jeśli chodzi o tańce to większą grupką dogadaliśmy się z właścicielami Białego Domku( to historyczny Stary Dom Zdrojowy) i tam urządzaliśmy sobie potańcówki.W Biawenie jest kawiarenka tam też były tańce.Ale najbardziej lubiliśmy chodzić do takiej stylowej karczmy Gościnna Chata ale zawsze do starej części.Powiem tylko tyle będąc w Krynicy musiałam odwiedzić Wysową chociaż na pare godzin w niedzielę .No cóż jestem sentymentalna,wiem że jeszcz tam napewno kiedyś pojadę.A tak wogóle dobre zabiegi,warunki mieszkalne i wsumie o.k.Niewiem jak aktualnie ale jak byłam to internet był na partarze,bo mieszkałam na ostatnim piętrze,ale te widoki na całą okolicę.......och.
Ja również witam sympatyków Wysowej ,właśnie wczoraj się zakwaterowałam w Biawenie .Pokoje piękne,przestronne i wygodne.Dzisiaj cały dzień piękne pogoda.Widok z 3 piętra na te oszronione świerki połyskujące w słońcu i całą okolicę przecudowny.
Witaj tenka
Mieszkałam na trzecim pięterku naciesz się tymi pięknymi widokami , odpoczywaj ,korzystaj z wód , wszystkiego naj , życzy Bunia. Pozdrawiam wszystkich na forum Bunia.
Witam,jestem teraz w Biawenie,szczegółowo piszę o tym sanatorium w dziale Wyjeżdżam do sanatorium- 2maj-23 maj 2017 .Dowiecie się jak tam jest pozdrawiam Danusia