Muszyna Nad popradem
Re: Muszyna Nad popradem
-
monia0410
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 sty 2013 12:37
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
-
forumowicz
Byłam w gorszych miejscach, uwierz mi Alicjo, gdzie serek topiony Hochland był luxusem...
Wybieram sie prywatnie do Revity na tydzień, odsapnąc od pracy.
Może sa jeszcze sanatoria, w których sa zadowoleni wszyscy kuracjusze??? Kto wie????
-
grudzien
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 18 maja 2010 16:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 4
pozytywne opinie o Revicie otrzymałam od Ciebie (przed moim wyjazdem ) i się potwierdzają , również byłam 3 lata temu ,latem .Pobyt uważam za udany, owszem nie było rozrywki na miejscu , ale nie było problemu z dojazdem lub na pieszo. Na każdy wyjazd zabieram pozytywne myśli ...reszta to pogoda , widoki i towarzystwo czynią cuda. pozdrawiam Cię jovanko
Ja byłam w REWICIE z NFZ w sierpniu 2012 roku. Obiekt może i lekko zaniedbany, ale część pokoi jest już wyremontowanych np. 4 piętro. Pogoda była cudna więc spacerom nie było końca. Ja trafiłam na wspaniałe towarzystwo więc o nudzie nie było mowy. Baza zabiegowa w sanatorium jest nieco skromna i to może być mankamentem. Mieliśmy ogniska , wycieczki więc każdy mógł sobie wybrać to z czego chciał skorzystać. Zapewne brakuje kawiarenki gdzie można by napić się kawki, posiedzieć porozmawiać, posłuchać muzyki czy też potańczyć.Za to oklolica piękna:) cicho, spokojnie, a przepływający nieopodal strumyk daje latem chłód i możliwość fajnego odpoczynku. Jedzenie było smaczne i w wystarczających ilościach. Bobyt w Muszynie wspominam bardzo mile i chętnie tam wrócę