Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Zamierzam zorganizować jakiś transport z Białej do Iwonicza 04.05.2013 r. Szukam chętnych z tych okolic. Kosztami podzielimy się. Jak się nie uda pozostaje bus z Lublina. Dziękuję dzi za podpowiedź w kwestii połączenia.
mam 30 lat a TY? ja tez raczej busem, mam nadzieje że do tego czasu bede dobrze chodzic, bo z tym bagazem i kula to porazka, już to przerabiałam w drodze do Buska a tam jeszcze były przesiadki ale dałam rade
jeżeli bedziecie coś wiedzieć o możliwości korzystania z internetu w Ziemowicie to napiszcie na forum, bede wdzieczna za informacje, pewnie też wczesniej zadzwonie i zapytam
haha jaka starsza Pani???? no proszę Cię. w drodze do Buska poznałam koleżnke 52 lata i wziełyśmy razem pokój, wybór był trafiony 100%, nie wiem czy lepiej dogadałbym sie z rówieśnikami w pokoju tak więc wiek o niczym nie świadczy to pewnie my poznamy sie w busie