Wolne miejsce do Kołobrzegu

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
niebieskookii
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 kwie 2013 14:01
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 5

Re: Wolne miejsce do Kołobrzegu

Post autor: niebieskookii »

Witaj,nie napisałas kiedy Ty jedziesz do Kołobrzegu i czym?Jesli chodzi o Amber,to kawiarenka miła i fajna .A jesli juz jestes w Kołobrzegu,to warto zwiedzic "Swiat ogrodów"-Hortulus-ok.30 km od Kołobrzegu i kilka innych ciekawych miesc,Dom Chleba-miedzy Kołobrzegiem a Ustroniem Morskim,Najstarsze dęby w Polsce - "Bolesław" - 800 lat i "Warcisław" - 640 lat. Do tych dębów został wytyczony błękitny szlak turystyczny z Ustronia Morskiego.i wiele innych.Wiec jesli bedziesz tez w tym terminie,to moge byc za przewodnika??Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Irena0404
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 wrz 2012 11:41
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: Irena0404 »

niebieskookii pisze:Witaj,nie napisałas kiedy Ty jedziesz do Kołobrzegu i czym?Jesli chodzi o Amber,to kawiarenka miła i fajna .A jesli juz jestes w Kołobrzegu,to warto zwiedzic "Swiat ogrodów"-Hortulus-ok.30 km od Kołobrzegu i kilka innych ciekawych miesc,Dom Chleba-miedzy Kołobrzegiem a Ustroniem Morskim,Najstarsze dęby w Polsce - "Bolesław" - 800 lat i "Warcisław" - 640 lat. Do tych dębów został wytyczony błękitny szlak turystyczny z Ustronia Morskiego.i wiele innych.Wiec jesli bedziesz tez w tym terminie,to moge byc za przewodnika??Pozdrawiam
ja jadę dopiero końcem września :) w sezonie za duży tłok :D lubie jechać juz po sezonie, mniej ludzi ...spokój...a zabawić się też można :D dziękuje z te informcaje, na pewno wezmę pod uwagę planując pobyt..i żaluję :( , że sie rozmijamy, bo widzę , że byłbyś naprawdę niezłym przewodnikiem :)
Awatar użytkownika
niebieskookii
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witaj,ładny masz osrodek Amber,niedawno odnowiony po remoncie,wiec mysle ze miło spedzisz czas.Jesli juz sie jest w Kołobrzegu to warto zwiedzic-Swiat ogrodów-Hortulus,ok 30 km od Kołobrzegu,cudowne miejsce.Mozesz zobaczyc w necie.A poza tym blisko Najstarsze dęby w Polsce - "Bolesław" - 800 lat i "Warcisław" - 640 lat. Oraz Dom Chleba a takze DZIKI ZACHÓD W KOŁOBRZEGU .Nie napisałas kiedy jedziesz?Jesli tez w podobnym czasie,to moze bede za przewodnika?Pozdrawiam
Awatar użytkownika
niebieskookii
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witaj,ładny masz osrodek Amber,niedawno odnowiony po remoncie,wiec mysle ze
miło spedzisz czas.Jesli juz sie jest w Kołobrzegu to warto zwiedzic-Swiat
ogrodów-Hortulus,ok 30 km od Kołobrzegu,cudowne miejsce.Mozesz zobaczyc w
necie.A poza tym blisko Najstarsze dęby w Polsce - "Bolesław" - 800 lat i
"Warcisław" - 640 lat. Oraz Dom Chleba a takze DZIKI ZACHÓD W KOŁOBRZEGU
.Nie napisałas kiedy jedziesz?Jesli tez w podobnym czasie,to moze bede za
przewodnika?
slo67
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 05 maja 2012 22:12
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: slo67 »

Niebieskooki podziel sie wiadomościami. Ja już trzeci raz jadę do Kołobrzegu a o dębach i Dzikim Zachodzie nie słyszałam. Gdzie można podziwiać te pomniki przyrody, a którędy na "Dziki Zachód"?
Awatar użytkownika
niebieskookii
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witaj miło,,to moze sie spotkamy gdz8ies w Kołobrzegu,jesli sie Twój pobyt pokryje w czesci z moim?Moge byc wtedy za przewodnika... ;)
slo67
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Ja jadę od 27.06. do 20.07.2013.
Awatar użytkownika
niebieskookii
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

czesc slo67,a skad jedziesz i do jak ;) iego osrodka?Jesli jedziesz PKP to moge Cie odebrac z dworca w Kołobrzegu i mozemy tez wyskoczyc na kawe..
slo67
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Już wspominałam, że jadę z Dolnego Śląska. Będę kurować się w Perle Bałtyku. Dziękuję za chęć odebrania mnie z dworca. Nie wiesz jeszcze jak będziesz spędzał dzień, w którym ja się pojawię, więc nie mogę być pewna, ze ktoś o niebieskich oczach będzie na mnie czekał.
Awatar użytkownika
niebieskookii
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witaj,to zaden problem,,zawsze warto kogos miłego poznac realnie.A napisac mozesz na maila i tam sie umówimy juz dokładniej?
[email].pl
pozdrawiam ;)
ODPOWIEDZ