POLAŃCZYK-AMER-POL
Re: POLAŃCZYK-AMER-POL
z jakiego regionu Polski jedziesz?gratburg pisze:Jadę do Amer-Polu na turnus od 08-04-2013 mam wolne miejsca chętnych mogę zabrać .Komtakt telefoniczny 795-423-989.Marian
- gosiam
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 01 mar 2013 18:28
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 1 raz
Nie stresuj się tylko nastaw pozytywnie na swój wyjazd, wszędzie znajdą się osoby które są niezadowolone lub z takiego wyjazdu oczekują zupełnie czegoś innego. Jednym nie odpowiadają warunki socjalne, innym wyżywienie a jeszcze innym zabiegi. Ja byłam w Polańczyku w 2010r. w sanatorium Solinka, wróciłam zadowolona, wypoczęłam, zrelaksowałam się byłam również zadowolona z zabiegów, zwłaszcza masaży. Nie ukrywam ze zależało mi na borowinie której nie dostałam ale tłumaczono mi ze jej nie maja, być może nie mieli, nie mam powodów by nie wierzyć. Jeśli trafisz fajne towarzystwo i pogodę myśle ze wrócisz zadowolona. To tylko 3 tygodnie i naprawdę w pewnych kwestiach można iść na kompromis by sobie życia nie utrudniać i miło spędzić pobyt.
-
marbor
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 08 kwie 2012 16:46
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 8
- elaw35
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 02 sty 2013 19:31
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 8
Witam,byłam niedawno w Polanczyku,ale w Plonie i dojechałam do Krakowa,a z Krakowa busem o 13.40 ,,oczywiscie bus zatrzymuje sie według potrzeb,pod kazdym sanatorium,na miejscu jest przed 19ta,,a co do samego miejsca,to naprawde cos godnego polecenia,,mimo ze byłam w okresie zimowym,,poprostu pieknie,,pozdrawiam
-
grazyna163
- Kuracjusz

- Na forum od: 22 mar 2013 21:35
-
grazyna163
- Kuracjusz

- Na forum od: 22 mar 2013 21:35
Bylam w AMER-POL w 2011 roku i bardzo miło wspominam to miejsce i ten turnus ,zawsze sie znajdzie ktos niezadowolony ,ktoremu wszystko nie odpowiada.Nawet remont nikomu nie przeszkadzal ,naprawde mozna odpaczac i skorzystac z dobrej rehabilitacji.Pozdrawiam ,milutkiego pobytu zycze.olaszym pisze:Jade do Amer -Pol 8 kwietnia z ZUS, po tych komentarzach już sie zczynam bać.Czy to prawda że najbliższa stacja kolejowa to Zagórz? Jade z Katowic .Czy z Zagórza daleko do Polańczyka? Czy są autobusy lub busy z Zagórza do Polańczyka? Prosze napiszcie coś pozytywnego o ośrodku bo sie załamie !!
Niekorzystne uwagi o tym ośrodku podawane tutaj uważam za mocno przesadzone!!!!
Jestem zaskoczona -na korzyść oczywiście !-i chwała że nie przestraszyło mnie gderanie niektórych osób o niemiłymj personelu itp idt...
Ja problemów nie miałam nawet z prosba o przeniesienie do pokoju z balkonem , zrobiono mi przysługe szybko i sprawnie, prosze o ręcznik -dostałam , wogule cokolwiek chce dostaję, więc życia mi nikt nie utrudnia.Do dyrekcji chodzic na skarge nie mam potrzeby.
Ośrodek przypadł mo do gustu, po remoncie ,czysto ,dobre posiłki,ilościowo również.
Polecam Polańczyk, polecam Amer-Pol, oby tylko wiosna sie pospieszyła a niczego mi tu nie zabraknie.