Żółty jesienny liść ....
Re: Żółty jesienny liść ....
............Andrzejku wczoraj szperałam troszkę w gazetach i wpadł mi w ręce artykuł o znaczeniu imion .....wiesz co piszą o moim "że niesie ze sobą duże pokłady intuicji .....przyciąga szczęśliwe zbiegi okoliczności ....pomyśl czy tak nie jestandrzej1955 pisze:Eluniudoskonale wiesz o czym myślę
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
Bogactwo jesiennych barw,piękne wrześniowe słońce, nostalgiczna aura urzekają i sprawiają, że są to niezapomniane dni.
Pozdrawiam Wszystkich kolorami jesieni.
[ obrazek zewnętrzny ]
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

i sprawiają, że chce się żyć nawet w najsmutniejszy dzień…może potrzebujemy małych szczerych i spontanicznych gestów, które sprawiają, że na twarzy pojawia się uśmiech…Bo jak dobrze jest wstawać rano
z nadzieją, że spotkamy w ciągu dnia swoje małe szczęścia – uśmiech, miły gest, dotyk dłoni… miły telefon ...fajny sms ...Bo są chwile kiedy mały gest jest cenniejszy niż tysiąc słów…życie est już zbyt skomplikowane, dlaczego mamy go sobie sami jeszcze bardziej komplikować?…Przecież najlepsze w życiu są najprostsze słowa, proszę ..dziękuję ..przepraszam ...Andzrejku jesień jest piękna i ta życia też ...
- Atina
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 19 sie 2011 09:29
- Oddział NFZ: Pomorski
- Podziękował: 161 razy
- Podziękowano: 76 razy
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 88 razy
Opisujecie jesień wielokrotnie zastanawialem się CO ONI W TYM WIDZĄ !!
do czasu
kilka lat temu bylem w Kołobrzegu na owczesnym Kombatancie w kawiarni siedzialem w towarzystwie ,jedna z osob wyszła z aparatem fotograficznym -wtedy to istnialo jeszcze zagrożenie barierki bardzo skorodowane i malutki strach czy wytrzymaja oparcie.
Zobaczylem chyba calą paletę kolorów poprosiłem o kilka dodatkowych ujeć plus kilkakrotnie stanołem a w tle Park Żeromskiego plus morze w oddali .Gdy poszliśmy wywołać fotki musiałem mieć wszystkie a Pan ,ktory robil odbitki kilka poprostu kupił czy też dostal przez kolejne lata w/w fotki byly eksponowane.
Co zaś tyczy się "żółtych jesiennych lisci "niestety kojarzą mi się raczej ze Świętem Zmarlych i przemyśleniami .
Jest Wiosna chyba Najpiękniejsza pora roku -Chyba wszyscy ją lubią gdy coś się rodzi
Lato ,Jesień i Zima ,która niejednokrotnie jest kresem .ROKU !!
A potem okazuje się, że to coś wielkiego, niepowtarzalnego, magicznego…jak te jesienne liście i spacer z tym kimś
- andrzej1955
- Przyjaciel forum