Sanatorium "Muszyna" 20 luty 2011.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Grzegorz
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 gru 2008 16:15

Re: Sanatorium "Muszyna" 20 luty 2011.

Post autor: Grzegorz »

Oj chłopie, uważaj żebyś przypadkiem naprawdę nie "wpadł" :))) Czasem są takie ponętne kuracjuszki :))))
dezydery
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2011 10:25

Post autor: dezydery »

Będę uważał :D Poza tym po 10 dniach dojedzie do mnie żona, więc będę na smyczy :D
dezydery
Kuracjusz
Kuracjusz

hop :D
dobrusia
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2011 14:07

Post autor: dobrusia »

ale w ciągu 10 dni to można hoho....zalecam ostrożność :) byłam w Muszynie ale na wypoczynku typowo "wczasowym" wróciłam z sympatycznymi wspomnieniami..Pozdrawiam i czekam na relacje
dezydery
Kuracjusz
Kuracjusz

Będę ostrożny, obiecuję :D
Jestem trochę poddenerwowany, to już za dwa dni... Ale jestem dobrej myśli.
Po powrocie na pewno podzielę się wrażeniami, a może nawet na bieżąco (maja tam internet w pokojach!!!, więc biorę laptopa).
dezydery
Kuracjusz
Kuracjusz

Witam.

Moje pierwsze spostrzeżenia po tygodniu pobytu. Obiekt niedawno odnowiony, więc w środku jest naprawdę ładnie, czysto i nowocześnie, w pokojach tv i internet. Wszystkie zabiegi na miejscu , basen(co prawda niezbyt duży, ale jest). Obsługa miła, ale stanowcza, jednak taka musi być bo do niektórych kuracjuszy pewne rzeczy nie docierają i czują się jak wczasowicze a nie osoby które przede wszystkim przyjechały się leczyć.Jedzenie moim zdaniem smaczne, niestety porcje małe, ale to chyba sanatoryjny standard.Na terenie sanatorium jest kawiarenka z piwkiem i innymi napojami wyskokowymi... Dużym zaskoczeniem in minus jest dla mnie temperatura w pokojach, jest po prostu zimno...Co do moich obaw o towarzystwo, to nie jest źle, jest grupa moich rówieśników więc daję radę...
Co do miasteczka to w okresie zimowym nic tutaj się nie dzieję. Zaliczyłem co prawda mecz Muszynianki w europejskich pucharach(szczęścia nie przyniosłem bo przegrały), ale to by było na tyle z rozrywek.

Ps. Gdy wydarzy się coś ciekawego i godnego uwagi to nie omieszkam się tym podzielić z szanownymi forumowiczami :D

Pozdrawiam
dezydery
Kuracjusz
Kuracjusz

Witam.

Nie będę się rozpisywał, wszystko napisane w poście wyżej.
Dodam tylko że z pobytu jestem zadowolony, naprawdę dobre sanatorium, można jechać bez obaw.

Pollecam.
ODPOWIEDZ