Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Alice widocznie wszystko zależy od lekarza. Ja zwykłe sanatorium uzdrowiskowe miałam na kręgosłup a szpitalne na złamaną nogę. Był tylko dopisek lekarza kierującego do starego wniosku, który odesłali.
Dziękuję Wam za odpowiedzi..ale myślałam że mogę i jechać na poszpitalne w tym roku..a tamtego wniosku mi nie ruszą i za rok bym jechała na zwykłe sanatorium. Ale cóż chyba zrezygnuję z poszpitalnego i pojadę w 2015 ..mam obecnie numerek 30975 więc tak liczę lipiec sierpień 2015 rok.Pozdrawiam Was.
bozenkarg..tak myślisz?Ale ja z ZUS nie mogę chyba bo jestem na rencie i na 1/2 etatu pracuję.Pozdrawiam.Sama nie wiem..Do szpitala idę 5 maja a 6 ma mieć powtórkę operacji z ubiegłego roku....Jeszcze pomyślę ale wielkie dzięki.
kasiula nie rezygnuj z kolejki,a wyjedź na rehabilitację szpitalną.Weź od specjalisty skierowanie do szpitala na oddział rehabilitacyjny i wyślij z dokumentami do wybranego przez siebie szpitala.Wiele sanatoriów ma takie oddziały.
kasiula, jeśli pracujesz na 1/2 etatu to na pewno możesz z ZUS, ale skoro masz wątpliwości zadzwoń do miejscowego oddziału ZUS i będziesz wiedziała na pewno pozdrawiam
Alice a orientujesz się które i gdzie sanatoria takie mają?!Ale to muszę chyba mieć skierowanie do szpitala uzdrowiskowego prawda?!Wiesz nigdy nie myślałam że mogę sobie sama wybrać sanatorium...Ostatnio odsyłałam do NFZ..i dopiero oni mi przydzielili.....nie wiedziałam że można od razu do wybranego sanatorium samemu sobie wysłać....Dziękuję za podpowiedż Alice i pozdrawiam gorąco
kasiula napisz jaki rejon Ciebie interesuje to podpowiem.Powinien być też wykaz na stronach NFZ.
W Busku ma "Włókniarz" i Wojskowe,w Lądku PPU i Wojskowy.Zresztą o ile się nie mylę (pewna nie jestem)te co mają w nazwie Szpital Uzdrowiskowy.Ma Zakopane,któreś w Iwoniczu,któreś w Cieplicach,MSWiA w Kudowie,na razie tyle kojarzę.Ale postaram się sprawdzić.