SZCZAWNICA PAPIERNIK WYJAZD 28.05.2014

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
ededi12
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 cze 2012 22:16
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Re: SZCZAWNICA PAPIERNIK WYJAZD 28.05.2014

Post autor: ededi12 »

:) henrys66 ponoć jest tam taka jedna zmora na recepcji i ja musiałam na nią trafić.Szkoda że tak mało ludzi na forum z terminami takimi jak my.Mam nadzieję że trafię na takie super towarzystwo jak do tej pory mi się trafiało i będzie super.Pozdrawiam :)
henrys66
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2013 20:56
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 13
Podziękowano: 1 raz

Post autor: henrys66 »

ededi12 pisze::) henrys66 ponoć jest tam taka jedna zmora na recepcji i ja musiałam na nią trafić.Szkoda że tak mało ludzi na forum z terminami takimi jak my.Mam nadzieję że trafię na takie super towarzystwo jak do tej pory mi się trafiało i będzie super.Pozdrawiam :)
:D ededi12 jeszcze prawie trzy miesiące do wyjazdu , więc mam nadzieję że jeszcze się ktoś odezwie.Ponawiam propozycję wspólnego dojazdo z okolic Puław i Lublina.Ewentualnie sam się dołożę do paliwa. czekam na propozycje :)
henrys66
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam wszystkich.Ponawiam propozycję wspólnego dojazdu do Szczawnicy z okolic Puław i Lublina 28 maj.
nika80
Na forum od: 19 mar 2014 20:43

Post autor: nika80 »

Witam !
Ja również jadę 28 maja do Papiernika. Byłam tam na miejscu zobaczyć warunki i też pytałam o 1ki. Pani na recepcji też mi powiedziała, że jedynek nie ma.
Czy ktoś jeszcze tam jedzie?
Pozdrawiam wszystkich, którzy się tam wybieraja od 28 maja.
Awatar użytkownika
ededi12
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 cze 2012 22:16
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ededi12 »

Witaj nika80 :) piszesz że byłaś na miejscu sprawdzić warunki.Napisz proszę jak to się zapowiada wstępnie.Ponoć ten budynek się hmmmm "sypie" :shock: :shock: Ja też tam jadę ale 4go maja więc się miniemy.Pozdrawiam :)
henrys66
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

nika80 pisze:Witam !
Ja również jadę 28 maja do Papiernika. Byłam tam na miejscu zobaczyć warunki i też pytałam o 1ki. Pani na recepcji też mi powiedziała, że jedynek nie ma.
Witaj nika80 jedziesz z ZUS czy NFZ ja pytałem o jedynkę dla ZUS i pani powiedziała że jest pięć czy sześć jedynek.Skąd będziesz jechać bo ciągle szukam kogoś do wspólnej podróży ,jadę z Puław :) Wszystkich pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

Witaj henrys 66. Napisz proszę w jakich sanatoriach byłeś w Iwoniczu i Polańczyku. Które bardziej polecasz? Ja byłam w Szczawnicy, ale w Hutniku, to obok Papiernika.
henrys66
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

agalew pisze:Witaj henrys 66. Napisz proszę w jakich sanatoriach byłeś w Iwoniczu i Polańczyku. Które bardziej polecasz? Ja byłam w Szczawnicy, ale w Hutniku, to obok Papiernika.
Witaj agalew w Iwoniczu byłem w Sanvicie i Excelsiorze , bardzo polecam Sanvit i słyszałem pozytywne opinie o Górniku.Natomiast w polańczyku byłem w AmerPolu i też bardzo polecam jedyny minus brak basenu.Pozdrawiam. :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

witaj henrys :o
kurujcie się "grzecznie" bo ja zaraz po Tobie sprawdzę ten "ośrodek"
pozdro :D
nika80
Na forum od: 19 mar 2014 20:43

Post autor: nika80 »

henrys66 pisze:
nika80 pisze:Witam !
Witaj nika80 jedziesz z ZUS czy NFZ ja pytałem o jedynkę dla ZUS i pani powiedziała że jest pięć czy sześć jedynek.Skąd będziesz jechać bo ciągle szukam kogoś do wspólnej podróży ,jadę z Puław :) Wszystkich pozdrawiam.

Witaj henrys66, jade z ZUS. Ja jadę z okolic Zakopanego, więc nam nie po drodze:) A jeśli chodzi i te 1ki to może trzeba ładnie poprosić o nie:) Pozdrawiam wszystkich serdecznie
ODPOWIEDZ