Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Kudowa ,miejsce gdzie wszędzie blisko i G. Stołowe a także Duszniki i Polanica -Zdrój. Za miedzą Czechy i Praga. W Kudowie nie można się nudzić Cała Kotlina Kłodzka jest przeurocza. . Ja nie nudzę się nigdzie a zwłaszcza w takich pięknych terenach
Byłam w Kudowie 3 lata temu w pięknym, luksusowym Zameczku. Poziom i warunki nieporównywalne z Polonią (może remont poszedł dalej i się trochę zmieniło) w której miałam okazję bywać z racji poznanych tam znajomych. Kudowa szczególnie w lipcu była piękna i kwiecista aż człowiek sam się do siebie uśmiechał . Piękny Park, fontanny, możliwość licznych wycieczek i poznania ciekawej okolicy a jak towarzystwo jeszcze dopisze (mnie tak) to żyć nie umierać.Trochę pomarudzę na jedzenie (takie samo jak w Polonii) niespecjalne, często zimne-catering i wciskanie picia wody jako zabiegu- z czym się nie spotkałam, np. będąc w Krynicy.Wcale tak nie musi być -jak nas uświadamiano. Zameczek ma piękny basen z którego korzysta Polonia (b.blisko) .Kudowa piękna a ponoć Polanica jeszcze piękniejsza.
Niedawno byłem w Dusznikach, ale odwiedziłem dwa sąsiednie kurorty i potwierdzam, Kudowa ma swój urok lecz Polanica zaczyna przodować w rankingu tych trzech uzdrowisk. Co zaś się tyczy krenoterapii czyli picia wody mineralnej jako zabiegu to wydaje mi się że ZUK w tym przoduje - blisko połowę z 54 zabiegów zaordynowanych przez pana doktora stanowiło 20 biletów wstępu do Pijalni Zdrojowej Chociaż czasem , nie powiem, Jan Kazimierz z rana - bywał jak śmietana