Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
i jeszcze jedno - proponuję, aby głosujący miał możliwość "zagłosowania" na więcej niż jedną opcję...
wszak byli/są/będą korzystający z rozmaitego sponsoringu, nieraz na przykład przemiennie ZUS a potem NFZ et cetera ...
Selene pisze:Ja proponuję jako sponsora osobę trzecią bo i takowa się zdarza
znakomita podpowiedź - taka uogólniona opcja pozwoli na ujęcie w jednym worze wszystkich pełnopłatnych...
pozwoli na ukrycie np. tajemniczego sponsora wyjazdu pani sekretarki ze swoim prezesem...
im więcej podpowiedzi - tym będzie precyzyjniejszy wynik ankiety...
violet58 pisze:Wszystko pięknie, ładnie tylko .... po co?
jeżeli kogoś nie będzie interesować - będzie mógł pominąć swoim wzrokiem...
a dla kogo ?
dla zakochanych i dla zawianych...
...
a na serio ? ja chcialbym się na przyklad dowiedzieć z tej ankiety - z jakiej puli - jadący do wód ( tak to się drzewiej nazywalo ) - interesując się swoim "przydziałem", dzieląc się swoją wiedzą a tym samym pomagając innym - mają śmiałość ( anonimowo ) występować w necie a tym samym mają umiejętność posługiwania się komputerem...
...
a po co ?
odpowiem pytaniem - po co była panu orzecznikowi ZUS wiedza o moim wykształceniu, wiedza precyzowana aż do stopnia naukowego...
i jeszcze kierunku ukończonych studiów ...
czy ma to jakiś wpływ na proces rehabilitacji w sanatorium ?
Co prawda wydaje mi się, że ciężko będzie o jakiekolwiek wnioski, gdyż proporcje osób należących do wymienionych instytucji są z góry bardzo nierówne, tym niemniej jeśli chcecie uruchomię tę ankietę. Póki co proponuję postawić następujące pytanie i opcje do wyboru (kolejność alfabetyczna):
Kto opłaca/dofinansowuje Twój pobyt w sanatorium?
*KRUS
*NFZ
*PFRON
*Samodzielnie (wyjazd komercyjny)
*ZER MSW
*ZUS
administrator pisze:Co prawda wydaje mi się, że ciężko będzie o jakiekolwiek wnioski, gdyż proporcje osób należących do wymienionych instytucji są z góry bardzo nierówne.
stąd uzasadnienie - warto te proporcje poznać...
administrator pisze:
Póki co proponuję postawić następujące pytanie i opcje do wyboru ...(kolejność alfabetyczna):
znakomite uporządkowanie - proszę tylko pamiętać o co najmniej kilku opcjach równoczesnych - oczywiście głosuje się tylko raz, chyba, że ktoś ma forumowego sobowtóra...
przez chwilę zastanawiałem się, czy nie zawęzić pytania do jednego roku ale przecież sam wnioskowałem okres bez ogranicznika czasowego...