Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam
Dopatrzyłam że jedziecie z ZUSu , więc będziecie miały więcej zabiegów a przez to i mniej czasu dla siebie. Wycieczki są w sobotę i niedzielę . Jest spory wybór bo Karpacz, Zamek Czocha , Harrachov, Skalne Miasto , Drezno i Praga. Dom Zdrojowy jest dużym ośrodkiem i głównym , będziecie miały prawie wszystko na miejscu . Jedynie na kąpiele będziecie biegały. Dookoła znajduje się piękny park , w tym na dole są oswojone czarne wiewiórki. Dużo kawiarenek dookoła , piękne budowle, kolej gondolowa. Warto wejść też do Izerskiej Chaty na pstrąga z grilla , pychotka. Na pewno nie będziecie się nudzić , aha i zabierzcie buciki do tańca . Bawcie się dobrze
Bardzo dziękuje za opis, troszkę żeby nie powiedzieć bardzo wpłynął on na moje lepsze samopoczucie. Miejmy nadzieje, iz pogoda dopisze. Pozdrawiam cieplutko
To prawda miasteczko Świeradów Zdrój ma w sobie coś z magi Rododendrony pięknie kwitną Wycieczki super godne polecenia Byłam tam w 2010 roku na przełomie maja i czerwca było super pogoda bajeczna
witam . Swieradow piekny o kazdej porze tez tam bylam na przelomie lipca i sierpnia 2012 roku, mnostwo kawiarenek restauracji nawet tance na swiezym powietrzu okolica przepiekna jest gdzie spacerowac deptak zaczyna sie od fontanny , napewno bedzie swietnie - Pozdrawiam
Dziękuję za miłe słowa i wsparcie. To wszystko co piszecie bardzo podnosi moje morale. Ciekawa jestem czy jest wi fi i czy brać laptopa? Czy ktoś wie proszę o odpowiedź. Pozdrawiam. Nika
Nie byłam mieszkańcem Domu Zdrojowego więc nie mogę nic na ten temat powiedzieć na pewno . Wydaje mi się że na dole było miejsce do korzystania z internetu. W innych budynkach internetu w ogóle nie było. Chyba że masz mobilny, a i ten nie zawsze dobrze chodził. Powiem tak - jestem osobą która korzysta z tego dobrodziejstwa na co dzień , do Świeradowa nie brałam laptopa i uwierz mi że wcale mi go nie brakowało . Będziesz w takim pięknym czasie że szkoda siedzieć w pokoju, a sama zobaczysz jak piękny jest Świeradów i okolice. Nie wiem czy jedziesz samochodem ? Jeśli tak to większe będziesz mieć możliwości zwiedzania a na prawdę jest co
Wi-fi jest w budynku głòwnym na korytarzach każdego piętra, rutery są podwieszone na suficie i jak bedziesz miała szczęście i dostaniesz pokòj blisko niego to nie będzie problemu z zasięgiem nawet w pokoju. Ja obecnie tak mam. Nie wiem jak przedstawia się sytuacja w budynku B, ale widzę że wiekszość ludzi z B chodzi z lapkami do hali spacerowej takze tam moze być kłopot. Życzę udanego wypoczynku, trafionych zabiegòw i miłej atmosfery.
Kochani!Znając realia to grono z Was może trafić do Wacława,pomimo skierowania do D.Zdr.,a tam nie jest za ciekawie,chyba,że dokonali jakiś zmian,głównie w wyposażeniu i wyżywieniu,a z tym był problem.Życzę miłego pobytu i extra zabawy......