Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Miłe Panie, drodzy Panowie, wszystkim (sobie również) życzę długich lat życia, abyśmy mogli jak najdłużej korzystać z wyjazdów sanatoryjnych..... tak przed emeryturą jak i po.
renatka11 pisze:Beataa2702. Dziękuję za wyjaśnienie swojego odczucia dotyczącego mojego pytania. Myślę, że wiele osób korzystających z tego forum jest niezadowolonych z oczekiwania na termin i to z różnych przyczyn. Ja też jestem ze wsi, chociaż nie rolniczka. Leczę się od wielu lat na różne schorzenia, ale dopiero dwa razy byłam w sanatorium, kiedy przeszłam już na emeryturę. Bo niestety byłam z tych, dla których dobrze wykonywana praca, bez zwolnień i wyjazdów sanatoryjnych, to obowiązek. Pracowałam z dziećmi i młodzieżą i bardziej przejmowałam się nimi, niż swoimi chorobami, no i z takim podejściem do pracy przed 60-tką, ze względu na zdrowie odeszłam na emeryturę. No i cóż, przykro mi, że muszę czekać prawie dwa lata na termin, kiedy jestem coraz starsza i być może za kilka lat nie będę w ogóle mogła gdziekolwiek wyjechać, więc dlatego czas oczekiwania jest dla mnie szczególnie ważny. Pozdrawiam.
Renatka11 ... ja bedąc jeszcze nastolatką miałam okazje wyjechac 2 x do saatorium do jnowroclawia (ciągle chorowałam na gardło jedna angina przeganiała druga a że trafiłam na dobrego lekarza zlecił zmiane klimatu )ale moj wyjazd był poprzedzajacy komisja lekarska ktora kwalifikowala mnie nie tylko na podstawie dokumentów ale takze bylo dokladne badanie - i teraz tez tak powinno byc - mysle ze w pierwszej kolejnosci pojechali by ludzie ktorym bardzo zalezy na poprawie stanu zdrowia a nie tylko na dobrej zabawie itp zachowaniom .... mysle ze czas naszego oczekwiania zmniejszył by sie o te kilka miesiecy - masz racje nie wiadomo czy dane bedzie nam jeszcze za kilka lat zeby korzystac z podreperowania zdrowia aby moc w miare funkcjonowac - miłego dnia i nic am nie pozostaje tylko byc dobrej mysli ze a noz cos sie w tym temacie zmieni