Miałam taki sam widok z okna ...przypomniałeś mi pobyt.Balkonik i widoki cudne gdy chmureczki nie zasłaniały .Potem na Przełęcz Homole i widoki jeszcze piękniejsze.Zachęcam eddiego by się zapisał na wycieczkę na Przełecz Homolesinobrody pisze:Witaj ededi. Nie jest tak źle z tymi górkami. Ja już nastolatkiem nie jestem, a zawsze wybierałem Nauczyciela mimo, że to najwyżej położone sanatorium, ale za to jakie widoki
Teraz będę w Dzwonkówce bo spóźniłem się z rezerwacją i na maj nie było już jedynek. Co tam, Dzwonkówka to prawie jak Nauczyciel, kilka metrów niżej
![]()
Pozdrawiam i miłego pobytu.
Szczawnica "Nauczyciel" 27 .05
Re: Szczawnica "Nauczyciel" 27 .05
- ededi12
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 cze 2012 22:16
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Edi ( kobietastokrotka pisze: Miałam taki sam widok z okna ...przypomniałeś mi pobyt.Balkonik i widoki cudne gdy chmureczki nie zasłaniały .Potem na Przełęcz Homole i widoki jeszcze piękniejsze.Zachęcam eddiego by się zapisał na wycieczkę na Przełecz Homole
Pozdrawiam stokrotko
- ededi12
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 cze 2012 22:16
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Obiecuje zajrzę wszędzie ale Ty trzymaj mocno kciuki za pogodęstokrotka pisze:No dobrze już, miało być ededi 12 -tak na szybko pisałam ,ale wiedziałaś że o Ciebie chodziło.Na przełęczy -było też mnóstwo facetów .Tak szczerze ? to tylko na Homole się wpisałam.Wolałam po okolicy buszować i to pieszo ...wszędzie pieszo .Gdyby jeszcze mniej wtedy padało, to wdrapałabym się pod sam "krzyż" na "góreczkę".Ale co wyschło to zaraz namokło.Co drugi dzień niebo płakało.Ty zajrzyj wszędzie ....
-
hala5102
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 kwie 2014 15:59
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 4
Ja w 2012r. miałam ten sam pokój.
Bo ja również byłem w 2012 tak jakoś od końcówki kwietnia do 11-czy 12 maja
- asia13
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 kwie 2013 00:15
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
-
hala5102
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 kwie 2014 15:59
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 4
Ja byłam od 23.V - 13.VI.2012r. Pozdrawiam i miłej majówki życzęsinobrody pisze:No to wychodzi na to, ze mieszkaliśmy razem![]()
![]()
![]()
Bo ja również byłem w 2012 tak jakoś od końcówki kwietnia do 11-czy 12 maja
[ obrazek zewnętrzny ][/URL][/img]
Tatry widok z Palenicy. Wprawdzie nie wyglądają tak pięknie jak 2 lata temu,
ale nieco śniegu jeszcze widać