Jantar-Sobieszewo

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 6

Re: Jantar-Sobieszewo

Post autor: asiulek »

Witaj E lik, zrobię jak mówisz, zamierzam się bardzo dobrze bawić, odpoczywać, korzystać z uroków plaży nad naszym morzem. A to, że łazienki nie do końca takie jak w domu, że obiady nie do końca tak dobre jak domowe, czasem trzeba na niektóre rzeczy przymknąć oko ;) , ten pobyt mi ma pomóc dotrwać w jakiej takiej sprawności do operacji (a czekam już trochę). jestem optymistką, pozdrawiam, jak zajadę na miejsce odezwę się, zaglądaj czsem, pa :kwiat:
elik-1958
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 kwie 2014 14:05
Oddział NFZ: Podlaski

Post autor: elik-1958 »

Witaj Asiulek. Życzę Ci bardzo ,bardzo dużo sprawności, abyś spokojnie dotrwała do operacji, aczkolwiek najbardziej Ci życzę sprawności na tym turnusie abyś mogła korzystać z wieczornej gimnastyki :) i innych atrakcji w doborowym towarzystwie :P . Mam nadzieję ,że takie spotkasz i w miarę na bieżąco będziesz mnie informowała o atrakcjach :lol: . Byłam ostatnio w sanatorium z NFZ w Szczawnicy, pogoda, towarzystwo i inne atrakcje- boskie :lol: :lol: :lol: . czego Tobie jak i sobie życzę. Asiulek obiadami i innymi rzeczami mało się martwię, najważniejsze że podadzą , w domu sporadycznie gotuję ;). Jeszcze raz pozdrawiam, życzę całego morza zdrówka :serce: . Trzymaj się ciepluteńko i proszę pisz :kwiat:
Awatar użytkownika
Justi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2014 09:22
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Justi »

Hej:)
Kto wybiera się jeszcze 28 czerwca do Sobieszewa? :) Najlepiej z Olsztyna lub okolic ;)
POzdrawiam :)
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: asiulek »

Justi, wygląda na to, że tylko my... ;) cały czas cisza... :kwiat:
Awatar użytkownika
Justi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ludzie pewnie nie wiedzą, że istnieje taka strona i forum o sanatoriach. Ja szukałam i znalazłam :) Chciałam "czegoś" się dowiedzieć bo jestem zielona a termin wyjazdu coraz bliżej. Wiadomo, od ludzi, którzy byli, czlowiek dowie się najwięcej ;)
Hej, hej, kto wybiera się do Sobieszewa 28 czerwca?? :)
elik-1958
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witajcie wszyscy kuracjusz :D ! Ci obecni może maja czas i możliwość napisania co u nich, a Ci przyszli , no cóz czekamy:) Sobota, przemija , czas leci do przodu :lol: .Pozdrawiam wszystkich odwiedzających tę stronę.Pa do usłyszenia :) i zobaczenia.
Awatar użytkownika
Justi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hej :)
Widać weekend aktywny skoro mało nowych postów ;) No i bardzo dobrze, nawet niezbyt dobra pogoda potrafi oderwać nas od kompa ;)
Pozdrawiam :)
elik-1958
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Hej :) Witam wszystkich kuracjuszy :D Nikt nie odzywa się kto jedzie we wrześniu :( O matko , czyżby ludzie jeszcze o tym nie myśleli :?: , mam nadzieję ,że w końcu ktoś się odezwie :o Ludzie nie bójcie się piszcie :P . Mile widziane wiadomości od obecnych kuracjuszy w Jantarze, pozdrawiam wszystkich, bawcie się dobrze :D
josaja4
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 18 maja 2014 19:59

Post autor: josaja4 »

elik-1958 pisze:Hej :) Witam wszystkich kuracjuszy :D Nikt nie odzywa się kto jedzie we wrześniu :( O matko , czyżby ludzie jeszcze o tym nie myśleli :?: , mam nadzieję ,że w końcu ktoś się odezwie :o Ludzie nie bójcie się piszcie :P . Mile widziane wiadomości od obecnych kuracjuszy w Jantarze, pozdrawiam wszystkich, bawcie się dobrze :D
Myślą myślą o wyjeździe ;) tylko że ja jadę na turnus 08.10. i też czekam na wiadomości z wcześniejszych turnusów.
Awatar użytkownika
Justi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hej :)
Do września i października jeszcze daleko ;)
Ja wybieram się 28 czerwca i na pewno, jak tylko znajdę dostęp do netu w Jantarze, dam Wam znać, co i jak ;)
A teraz cieszcie się zbliżającym latem, długimi dniami, pięknymi wschodami i zachodami słońca, które świeci dla nas :)
POzdrawiam :)
ODPOWIEDZ