Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dziękuję "agunia3". Właśnie wczoraj przeczytałam w internecie na jakimś forum, że wystarczy miesiąc, ale wg mnie lepiej 6 tygodni tak jak w przypadku przejścia z L4 na świadczenie. To co napisał "jacky6" wydaje mi się nielogiczne. W końcu ja nie wiem jak będę się czuła za miesiąc lub dwa. Poza tym muszę zgromadzić odpowiednie dokumenty medyczne. Nie zaprzestaję wizyt lekarskich bo też mam ku temu powody. Czekają mnie badania a potem wyniki tych badań więc to będą odpowiednie "materiały" na kolejną komisję. Gdybym zbyt wcześnie złożyła dokumenty mogłabym wyjść w oczach orzecznika na nieuczciwą, a taką nie jestem. Moje świadczenie rehabilitacyjne jest podyktowane ogólnym stanem zdrowia. To nie jedna a wiele dolegliwości.
Rachel ja jeszcze dodam, że można i 4 tygodnie przed ale lepiej 6 bo to po prostu lepiej dla nas - Zus musi zapoznać się z dokumentacją, muszą dostarczyć do Ciebie wezwanie na komisję, potem jeszcze ewentualne 2 tygodnie na odwołanie się od decyzji. Musi być ciągłość abyś nie została przez parę dni bez niczego.