"Perła"Międzywodzie

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
dagmara0401
Na forum od: 11 maja 2014 18:05
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 1

Re: "Perła"Międzywodzie

Post autor: dagmara0401 »

Malwa1 pisze:A czy jest tu na forum ktoś, kto wybiera się do "Perły" w Międzywodziu w terminie od 26.06.??? A może już ktoś był w tym sanatorium i może napisać jakieś szczegóły o warunkach???

Pozdrawiam :)

Wybieram się do "Perły" na ten turnus:) mam nadzieję, że nie będę tam najmłodsza:)

Pozdrawiam
Malwa1
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 09 cze 2014 15:06
Oddział NFZ: Opolski

Post autor: Malwa1 »

Witaj Dagmaro :) Fajnie, że się odezwałaś. Może do wyjazdu uda się nam zebrać większą ekipę :) Jak widać po poprzednich postach jedziemy w super terminie, więc powinno tam być nas więcej.

Pozdrawiam
Pietka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 13 maja 2014 11:42
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Pietka »

Po drugiej stronie głównej drogi na Świnoujście masz Zalew Kamieński.Piękne miejsce.Plażą fajny spacer do Dziwnowa.Mijasz Jezioro Martwe.W Dziwnowie zakupki/Polo Market/ , port rybny /można kupić świeżą rybkę/ i połazić po mieście.
Piotr
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2013 20:36
Podziękowano: 10 razy

Post autor: p-siak »

Witam, na tańce latem macie ,,Las Vegas" i ,,Neptun".
Malwa1
Kuracjusz
Kuracjusz

I proszę, można zatem aktywnie i przyjemnie spędzić wolny czas - spacer plażą do Dziwnowa - chętnie się wybiorę, a i zalew jak najbardziej pójdę podziwiać.
Wieczorem dla chcących się rozerwać też miejsca do wyboru. Zupełnie inaczej jedzie się w nieznane miejsce, gdy zna się już trochę szczegółów o nim :)
Szlaki pomału mamy przetarte :kwiat:

Gdyby jeszcze osoby z naszego turnusu się odezwały, byłoby super :)
Pietka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Po drugiej stronie miasteczka jest Zalew Kamieński.Fajne spacerki gwarantowane.Plażą spacerek do Dziwnowa,a po drodze Jeziorko Martwe.W Dziwnowie port rybacki /można kupić świeżą morską rybkę od rybaków /.Troszkę sklepików , a z marketów to Polo.Nie wiem jak z rowerami do wypożyczenia.Jednym słowem naprawdę pozabiegowo będziesz miała więcej możliwości jak ja w grudniu.

Troszkę powielony post,ale coś z netem mam od kilku dni.
Malwa1
Kuracjusz
Kuracjusz

Kuracjusze od 26.06. niedługo startujemy :) Może ktoś jeszcze dołączy?

Pozdrawiam
Pietka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Udanej kuracji oraz "kuracji",super ludzi i extra pogody.Daj znaka ,jak Ci tam.Nie zapomnij o pozdro dla sklepiku:)
Malwa1
Kuracjusz
Kuracjusz

Do Pietki - Rehabilitacja w toku, mam nadzieję, że przyniesie oczekiwane efekty.Poznałam fajnych ludzi, pogoda dopisuje, humor też. Pozdrowiłam dziewczyny ze sklepiku. Byłam już na spacerze piechotą do Dziwnowa. Extra sprawa. Odezwę się po powrocie :)
Malwa1
Kuracjusz
Kuracjusz

Wróciłam i do domu i do pracy po dłuższej nieobecności. Było dokładnie tak, jak pisali moi poprzednicy Pietka i Grzegorz. Jeszcze raz bardzo im dziękuję za chęć podzielenia się swoimi doświadczeniami. Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy "Perły" i tych, co już po kuracji i tych, co dopiero pojadą. Służę pomocą w razie pytań. :)
ODPOWIEDZ