Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Łzy szczęścia i radości to są łzy które płyna po moich policzkach. Nie było mnie na forum całe wieki. Dziś coś mnie tknęło żeby zajrzeć i zobaczyć co się dzieje i własnym oczom nie wierzę.... w każdym roku w dniu moich urodzin składacie mi życzenia. Sprawiliście mi duuuuużo radości. Dziękuje bardzo. Byłam przekonana że już nikt o mnie nie pamięta i nie ma śladu po moim istnieniu. Zapewne też pamiętacie że przestałam się udzielać odkad zachorowała moja mama i po prostu brakuje mi czasu.Buziole dla wszystkich