Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dziewczyny przytulam Was do swojego , jesteście kochane i dziękuję Wam za to , że jesteście . Walczyć muszę bo nie mam innego wyjścia . Serdeczne pozdrawianki .
Wiem Dani że chcemy wierzyć że wszystko będzie dobrze, ja nawet nie wiem czy jestem w połowie drogi, a trochę przeszedłem .
Życzę Ci wytrwałości i powodzenia
ANDY będzie dobrze , musi być a człowiek wierzyć w coś , kogoś powinien . Moim zdaniem karma zawsze powraca , zła czy dobra a w naszym przypadku dobra bo chyba nie jesteśmy tacy źli .
A jeśli mogę - Twoja walka trwa długo ? Powodzenia i Tobie życzę i wytrwałości .
Tak może trochę w bok od tematu - jak odwoływałam się kiedyś i czekałam w sądzie na swoją kolejkę do biegłego lekarza sądowego to była tam kobieta w imieniu męża, który leżał w szpitalu oczekując na amputacje drugiej nogi, złożył odwołanie bo ZUS mu przyznał 3 grupę(teraz lekki stopień) niesprawności na.... 1 rok.
Witajcie .
Wczoraj nie pisałam bo czytałam wcześniejsze wątki na temat odmowy zasiłku rehabilitacyjnego ze strony komisji po sprzeciwie odnośnie orzeczenia lekarza orzecznika . Powiem Wam , jestem załamana . A dziś sprawdziłam tego orzecznika , to był chirurg , czyżby podważył w ten sposób kompetencje mojego lekarza reumatologa i internistę ? Narząd ruchu.... Na komisję dodam jeszcze stos dokumentacji w tym od pulmonologa , wcześniej oddechówki nie było . Poza tym 100 innych schorzeń choć boję się , że jedno z nich może mi zaszkodzić , jeszcze nie potwierdzone w 100 % ale podejrzenie jest . Ale dziękuję za wypowiedzi i pozdrawianki ślę .