Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
"Kto?", bardzo wątpię, prędzej "co".
Miriam ma długie nogi to wygraną mamy w kieszeni, Tobie tylko takie rękawki trzeba kupić, żebyś se krzywdy nie zrobił.. hmmm, tylko gdzie taki rozmiar znaleźć
No patrz
2 x Miałem przyjemność spotkać się z Miriam
No popatrz nie oceniłem jej pod względem Długości Nóg
Max czy Miriam ma długie Nogi ?
Bo Ty Ją widziałeś w kiecce ?
Musze przy kolejnym razie zwrócić uwagę .
Może nie tyle na nogi co mięśnie czterogłowe bo to ważne w biegach.
Co do Motylków to nie ten etap
Obecnie w Motylkach Franciszek na Basenie pływa choć bardzo się buntuje -Ale Pan Trenera każe -Franek tylko chyba jego słucha .
Dla mnie podrzucicie ew płetwy bo 2 km w morzu samymi nogami może być ciężko
To jest PRAWDA
99 % Kobiet spogląda na NOS i Palce u nóg jak jest możliwość
Dlatego latem noszę całe buty ,zreszta cały rok
Choć cały czas jara mnie zakup sandałów takich Chrystusek i białe skarpety z czarnymi wytartymi piętami no i oczywiście przebijajacym się palem dziurka z przodu
Nawijasz o dyscyplinach, a Maryann marzy o mężczyźnie na czas pobytu w Krynicy, jaki.ma być to już wiemy z opisów innych pań, jakbyś dodała coś od siebie?