Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Princi...kolejny raz przełożony termin oddania ...ale pracują co widać na mojej fotce z dzisiejszego dnia...i niestety żagle nadal zwinięte.
Ja wkrótce ✈ ale zapewne Inni to opublikują.
Kochani...przebywającym na kuracjach życzę : miłych spotkań z ...spacerów a czytającym relacji i fotek na bieżąco z pobytów.
Załączniki
20221019_143440.jpg (33.67 KiB) Przejrzano 1596 razy
20221019_143500.jpg (34.61 KiB) Przejrzano 1596 razy
Mazrena...robili też jak byliście.
To odcinek promenady od Kamiennego Szańca do Arki...
Dużo ławek...różnego rodzaju ale spójne..nawierzchnia nowa...nasadzenia zieleni.. ścianka chroniąca wydmy...nowe schody na wejście nad morze..podjazdy dla wóżków i ułatwiające podejście ..dużo nowoczesności..lampy jak na zdjęciu....no i wyczekiwane rozwiniętę żagle....będzie pięknie. Zobacz na informacje Kolobrzeg....są relacje.
Jak przyjedziecie z pewnością wybierzecie się tam na spacer...trochę autem...itd...pomogę też gdy będziecie.
Jeszcze raz.....wielkie dzięki Mazrenko za wspólny czas....za takt w opisach.⚘...Czas z Wami i z Atinką z mężem⚘.do zobaczenia....Sople na molo też pięknie wyglądają... i rozgrzewające winko w kawiarni smakuje.
Alu, dzięki za odpowiedź tak myślałam, bo miałam taką informacje, że robią nową promenadę od Szańca Czasu nam zabrakło na dalsze pójście w t stronę Krótko byliśmy
Alu, ależ przyjemność po naszej stronie poznać Ciebie i ... do następnego spotkania