Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Moim zdaniem to nie szok, tylko normalność w sanatorium. Już wcześnie pisałem o chodzeniu na śniadanie, obiad i kolacje nawet w niedzielę i święta kuracjuszy w wypchanych dresach i klapkach, a także w podkoszulkach.
Nie jestem zdziwiony, że przyszli też tak ubrani na kolację Wigilijną.
Może być dres, ale elegancki, a nie jakieś spodnie jak worki wypchane - masakra i do tego laćki rozdeptane lub klapki, to jest szok.
Ja byłam dwukrotnie w Święta Wielkanocne w sanatorium , ale wszyscy byli odświętnie ubrani wprawdzie nie w smokingach , ale odpowiednio do sytuacji
Dresy , klapki .... może innych nie mieli , albo wymowny gest , przeciwko temu dniu .... no , ale bez względu na powód , taki ubiór na Wigilii , to rzeczywiście szok dla innych .