Znaki zodiaku i horoskopy
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Re: Znaki zodiaku i horoskopy
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Sloneczko
- Przyjaciel forum

Odpowiednich partnerów dla pani Baran należy szukać wśród znaków: LWA, ŁUCZNIKA i WODNIKA. Lwa, bo oboje mają ze sobą dużo wspólnego: podobne cele w życiu, upodobania, temperamenty. Często spotyka się tu miłość od pierwszego wejrzenia. Łucznika, ponieważ i te dwa znaki uzupełniają się dobrze temperamentami, upodobaniami, ruchliwością i radością życia. U obojga widzimy towarzyskość, usposobienie pogodne i wesołe, ruchliwość. Pewna wspólna i przyjemna, choć niepraktyczna dla obu znaków cecha, to niechęć do skrupulatnego liczenia się z pieniędzmi. Wodnika, gdyż i w tym zestawieniu spotyka się pary szczęśliwe, pomimo tego, że Wodnik jako partner nie jest łatwy: przywiązuje może zbyt dużą wagę do poziomu umysłowego partnerki. Łączy ich ze sobą pewien romantyzm oraz optymizm życiowy i znikoma interesowność. Na zasadzie kontrastu widuje się niejednokrotnie szczęśliwe powiązania także z Wagą. A jest to znak w zodiaku Baranowi przeciwstawny. Związek z Wagą nie zawsze bywa trwały, co wynika z charakterów obojga partnerów.
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

IrenkoIrena0404 pisze:no..no.. słoneczko co nieco się dowiedzialam o sobiedużo się zgadza ale ...
zawsze jest jakieś ale
dziękuję
słoneczko...ja nie z malutką, ale z dużą dozą wiary pochodzę do astrologii i horoskopów...nie mam u na myśli tych bzdur, które wypisują w kolorowych gazetach oczywiście. Wierzę, że coś tam w tych gwiazdach jest nam pisane...i..nie do końca sami o sobie decydujemy ...Sloneczko pisze:IrenkoIrena0404 pisze:no..no.. słoneczko co nieco się dowiedzialam o sobiedużo się zgadza ale ...
zawsze jest jakieś ale
dziękuję
, moja mama zawsze mi mówiła abym patrzyła na te znaki zodiaku i horoskopy. Zawsze się z niej śmiałam jak mi mówiła, ze zrobiłam znów głupstwo w moim zyciu. I wiesz co ci powiem??? Gdybym jej wtedy posłuchała....kurcze..... gdybym jej posłuchała to teraz byłabym naprawdę szczęśliwa. Nie do końca...ale cos jest w tym tajemniczego i powinniśmy chociaż z taką malutka nutką nieprzyzwoitości wziąć pod uwagę te nasze horoskopy i znaki zodiaku
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

Irena0404 pisze:no..no.. słoneczko co nieco się dowiedzialam o sobiedużo się zgadza ale ...
zawsze jest jakieś ale
dziękuję