Carpe diem.....

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Carpe diem.....

Post autor: forumowicz »

Biedroneczko :D dziękuję za ten filmik :kwiat:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

....szkoła życia ....moje problemy to pikuś ;) ...dzięki Biedronka za lekcję od dziś same przyjemne dni będę opisywać ...
Dziś światowy dzień postaci z bajek.... Czekam na ten czas kiedy będę mogła już czytać swojej maleńkiej :D najcudowniejsze bajki :) Jedne znane i lubiane, inne trochę zapomniane...Jedno jest jednak pewne...
Bajkowe postacie towarzyszyły nam wszystkim, rozweselając, zabawiając i poprawiając humor :) :) A dzisiaj mojemu koledze powinnam przeczytać bajkę o Pinokiu ;) :lol: :lol:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Chwytam cudowne chwile,
ile pomieszczą dłonie,
chwytam w otwarte serce,
każdy słoneczny promień.
Ten nowy dzień, który biegnie
i zapach jesieni cudowny
i ciepłe słowa ludzi co życzą,
by ten dzień był dobry. :)
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Zostaliśmy stworzeni do radości. Nie pozwólmy, by nasze życie przeminęło na samym narzekaniu i niezadowoleniu! Nie czekajmy, aż szczęście zapuka do naszych drzwi. Otwórzmy się na nie już teraz! :) [ obrazek zewnętrzny ]
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

............Uśmiech jest prawdziwy ...gdy śmieją się oczy :)...A w sercu miłość gości .... Bo bez miłości i przyjaźni życie człowieka jest niewiele warte…Dlatego czasem warto a nawet trzeba się zatrzymać, żeby nie przegapić tego pięknego uśmiechu...i dnia :)
forumowicz

Eluuniu :D
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

....Czasem w życiu przychodzi taki czas..że musimy się zatrzymać ....stajemy na rozdrożu dróg i zastanawiamy się jaką ścieżka iść ....ja chyba z tego rozstaju już zeszłam ...tylko brnęłam jakimiś zaroślami i zostawiałam ślady ;)Idąc tak .... udało mi się jednak nabrać dystansu do pewnych spraw i innego spojrzenia ..... zauważyłam że to jednak była dobra droga…mimo wysokich traw doprowadziła mnie do szerokiego traktu :| ...i powiem ci Elciu tak na przyszłość ...zawsze zachowaj siły na przejście tymi nowymi ścieżkami :| :)
forumowicz

Warto czasem się zatrzymać,usiąść i spokojnie pomyśleć :D lekko się uśmiechnąć do swoich myśli :D
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

.....Pewnie przecież każdy koniec jest początkiem czegoś nowego ....może nie zawsze lepszego ....ale i niekoniecznie gorszego :)
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

......I powiem ci Elciu :!: :!: :!: nie ważne na jaką drogę wejdziesz ...czy krętą ...czy kamienistą ...czy będziesz szła w słońcu... czy w deszczu ...ważne abyś spotykała na niej życzliwych ludzi ...Takich co podadzą kubek wody ...poratują plastrem ...czy przygarną na noc ...bo zobacz będziesz mknęła autostradą ...oznaczoną drogowskazami ...taką pięciopasmową i nikt Cię nie wesprze ...nie poratuje słowem...kubkiem wody ... wcześniej czy później padniesz...więc lepiej miej dużo punktów serwisowych na tej drodze nawet kamienistej .... ;) i pomyśl o tym ostatnim punkcie ....nie wkreślaj go ze swojej podróży :kwiat:
ODPOWIEDZ