Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Małgorzats...
Jestem i pozostaję otwarty... , na wskazówki też
Słoneczko jak czytam również...
No to czekamy
Chyba, że już były i dotyczyły... tańca
Też cenne
.....zooro prosty sposób ...zawsze mnie mój akt własności odbiera ...miłego dnia znikam bo nie wyjadę jak nie umyję okien a nóż ktoś do domu przyjdzie pod moją nieobecność
margot pisze:Eluniu i ładnie poukłada Ci w szafeczkach znam Taki przypadek
..... Margotko każda pomoc się przyda widziałaś moje pieski ..o kocie nie wspomnę a on uczula wszystkie ..nie umyję tych okien ...zapraszam do mnie będziemy gawędzić i praca ruszy z miejsca .....A może nie myć jak przyjdzie to umyje
Oczywiście , że nie myj
W czasie Twojej nieobecności to i Twój Pan nie będzie się nudził - będzie trzymał drabinkę w trakcie mycia okien - no zadbaj też i o rozrywki dla Niego