Czy orzeczenie o stopniu niepełnosprawności coś zmienia?

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Re: Czy orzeczenie o stopniu niepełnosprawności coś zmienia?

Post autor: ewiko »

Smugo, nic dodać, nic ująć........... dzieki takiemu forum wzajemnie informujemy się o swoich prawach gdzie nigdzie indziej nikt nas nie uświadomi. I tu, właśnie TU potrzebna jest życzliwość, tolerancja i zrozumienie dla drugiego człowieka..... W końcu nie o to chodzi kto jest bardziej chory.... chodzi o to by pomóc nam w potrzebie, kto ma podobne problemy jak my, niech nie gubią się w przepisach które dla normalnego ŚMIERTELNIKA są niezrozumiałe............ :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Jestem prostym człowiekiem niema przerostu formy nad treścia .
Nie znam zasad pisowni językowych cóz
ale STARALEM się wiedze ,ktora posiam przekazać
Poinformowalem o czym WSZYSCY zapewne wiedzą ,że oprócz przytoczonych praw czy ulg istnieja mozliwości Ograniczenia platnosci slawnego abonamentu RTV.
Ja nie mam zamiaru sie tutaj z NIKIM dochodzic czy kogokolwiek uswiadamiać
Przekazuję TYLKO to co wiem i z CZEGO ja jak i Mi bliscy od lat korzystaja
Wielokrotnie też INFORMOWALEM o Doradzach podatkowych za ktorych wizytę nalezy zaplacic lub tez informowalem o zasiegnięciu Ogólnych informacji w Urzędach Skarbowych -Zapytania do Naczelnika rowniez sa platne
Gdyby ktokolwiek mial zapytanie Prosze ewentualne o Zapytanie na PW czy e-mail postaram sie odpowiedzic
-Jednakże INFORMUJE nie JESTEM doradca podatkowym
Pozdrawiam i bardzo przepraszam za Moje niegodne ZACHOWANIE
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Nie zgadzam sie Darku z ostatnim Twoim zdaniem :( oprócz pozdrowień nie powinno być treścią Twojego postu.Myślę że inni tez tak myślą.
Ciebie nie może Tutaj zabraknąć ani Twoich podpowiedzi.
Każdy jest mile tutaj widziany niezależnie czy podpowie trafnie czy się pomyli,ale jeśli pisze i stara się pomóc innym to czyni to bo jest min życzliwy ,a ta cecha jest na miarę złota.
Warto zwracając uwagę o tym pamiętać i nikogo nie ranic.
Pozdrawiam