"Krystyna" Busko Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Re: "Krystyna" Busko Zdrój

Post autor: darek »

sory , ale chyba troszkę ..przesadzasz tak
wytłumacz w jaki sposób siec wi-fi ,która jest z założenia prawdopodobnie bezpłatna ..Dochodzi Tylko do komercyjnych , a do tych poszpitalnych już NIE !!! a co w przypadku jeżeli w jednym pokoju będzie jedna osoba sanatoryjna a druga poszpitalna :lol: a obok nich przez ścianę będzie komercyjny.
Wydaje mi się ,ze troszkę ..przesadzasz jak tak dalej pójdzie to pojedziesz Bardzo zestresowana i nawet buska siarka Cie nie rozprężyć

ULA
jak powiadają ci z zachodu" langsam bitter langsam" bo nam tutaj osiwiejesz a Jedziesz zregenerować się , tak na marginesie chyba żaden ośrodek w Polsce nie jest tak rozpracowany
forumowicz

Post autor: forumowicz »

ulanie pisze:Darek ale ja lubię czytać, jak coś dobrego, to i pięć razy :lol: , a info nigdy za dużo, a jeśli chodzi o wi-fi, to gdzies czytałam, że w pokojach jest, ale tutaj nie ma takich informacji, a może tylko w tych komercyjnych apartamentach....
Witam jesli wi fi jest w budynku to korzystaja z niego wszyscy ,trzeba tylko poprosić o kod w recepcji.
Może Ci co nie mieli nie wiedzieli tego po prostu,tak też sie mogło zdarzyć.Pozdrawiam serdecznie :) :serce:
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2014 17:14
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: ulanie »

Dareczku masz racje, ja już nie myślę logicznie :lol: wybacz :) jak mogłam pomysleć tak o wi-fi... :shock: i taką z siebie zrobić :shock: Dzis siwiznę zamalowałam :lol: Darek jak na drugi rok skieruja mnie do innego uzdrowiska, to z Waszą pomocą i z moja ingerencją będzie znów rozpracowane :lol:
Kruszynko dzięki za przypomnienie kodu :kwiat:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

"Ulanie" kochanie wyhamuj bo pójdziesz leżeć koło Darka a do sanatorium może wtedy na poszpitalne się załapiesz :shock: ;)
No może nie tak do końca "koło" :lol: ale w pobliżu w tym samym ośrodku bo z tego stresu wywiozą Cię na zawał :shock:
A wtedy ja tam podjadę i zrobię Ci dupkę w kratkę :lol: :lol:
Oj, Ulanie, ulanie :lol: :lol: Ty nerwie jeden - powinnaś dostać skierowanie na tydzień przed wyjazdem :lol: :lol:
Pozdrawiam :kwiat: :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

ulanie pisze:Dareczku masz racje, ja już nie myślę logicznie :lol: wybacz :) jak mogłam pomysleć tak o wi-fi... :shock: i taką z siebie zrobić :shock: Dzis siwiznę zamalowałam :lol: Darek jak na drugi rok skieruja mnie do innego uzdrowiska, to z Waszą pomocą i z moja ingerencją będzie znów rozpracowane :lol:
Witaj koleżanko ja wiem ,że to wszystko wiesz ,ale stres przed wyjazdem to stres i wiem jak skutkuje na własnej osobie .Niooooooo jacy przemadrzalscy tu i tam :roll: :lol:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

kruszynka pisze:
ulanie pisze:Dareczku masz racje, ja już nie myślę logicznie :lol: wybacz :) jak mogłam pomysleć tak o wi-fi... :shock: i taką z siebie zrobić :shock: Dzis siwiznę zamalowałam :lol: Darek jak na drugi rok skieruja mnie do innego uzdrowiska, to z Waszą pomocą i z moja ingerencją będzie znów rozpracowane :lol:
Witaj koleżanko ja wiem ,że to wszystko wiesz ,ale stres przed wyjazdem to stres i wiem jak skutkuje na własnej osobie .Niooooooo jacy przemadrzalscy tu i tam :roll: :lol:
Niooo Kruszynko :lol: :lol:
:twisted:
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

O chociaż Kruszynka mnie rozumie :D Ewciu jaki tam stres, u mnie już go prawie nie ma, bo on ledwie już wisi na włosku zaraz odpadnie i go nie będzie :lol: :lol: :lol: A wolne to ja powinnam mieć tydzień przed i dwa po :lol: :lol: :lol: no bo jak tak przejść do porządku dziennego :lol: Słuchajcie jest ok, jestem pozytywnie nastawiona... ja tylko lubię rozmyślać, rozważać i rozmawiać :lol: Dziękuje za wsparcie i towarzystwo, to nic że a odległość, ale mogę wygadać się z ludźmi, którzy i tak na swój sposób ale mnie jednak rozumieją, mają już nawet dość, ale nie opuszczają w rozterce :lol: Dzięki, jesteście kochani :serce:
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Post autor: Lewek »

Ulanie będzie dobrze, zobaczysz :kwiat: :kwiat: :kwiat: Wiesz, że będę trzymała kciuki :serce: :serce: :serce:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Ula

Nikt a tym bardziej Ja nie zamierza Cie strofować , uważam po prostu ,że zbytnio się nakręciłaś .
Może to dlatego ,że to Twój drugi wyjazd .
Nie potrzebnie się stresujesz i zadajesz pytania na ,które Znasz odpowiedzi.

Byłem czy też zaliczyłem pobyty w nieraz bardzo ekstremalnych warunkach , gdybym kiedykolwiek opowiedział Mało ludzi by UWIERZYŁO nawet ostatnio zastanawiałem się czy nie napisać wspomnień i podczas Rozmowy z Moją serdeczna koleżanką ..Pielęgniarką z jednego z ośrodków uznaliśmy ,że Nikt nigdy nie uwieżyłby ,że....
Wielokrotnie piszesz ,że ważna dla Ciebie jest łazienka , ale były jeszcze do niedawna co pisałem ośrodki bez... , ale i zdarzały się z bidetami.
Niestety co wielokrotnie powtarzałem Standard pomieszczeń ma dużo do życzenia co zresztą dobitnie ma miejsce w buskiej Krystynie jak już wspomniałem są pokoje bez określenia podstawowego standardu do dobrej 3***
Niestety Ty masz mały wybór na to co trafisz jak i na kogo.
Pokój dla Mnie jest ważny , ale czy Ty jedziesz do pokoju czy odpocząć zrelaksować się a może i zabawić się nie koniecznie na zabawach tanecznych.
Jedziesz we wrześniu wg zapowiedzi synoptyków ma być Złota Polska Jesień .
Proponuję Ci weź ze sobą dobry aparat bo Park Zdrojowy ma pewną niespodziankę o której Nikt opisujący Busko nie wspomniał !!!
Weź troszkę więcej grosza , aby dokarmić i z fotografować mieszkańców parku osobiście mam ponad 50 fotek i kilkanaście minut filmów, zapisz się na wycieczkę , aby zobaczyć pewne drzewo -ewenement pojedz do pewnego prywatnego parku ..ogrodu
a gwarantuje Ci ,ze zabraknie Ci czasu na zamartwianie
A pro po do drzewa proponuje rower do wypożyczenia w Zarządzie rozlewni wód a całe 3 zl na godz wycieczka 3 godz a wrażenia
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dziękuję Wszystkim, Agalew trzymaj kciuki, tylko mocno :kwiat:
ODPOWIEDZ