Sanatoria ZUS 2018
- okkasia1
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 13 lut 2016 14:13
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Sanatoria ZUS 2018
-
forumowicz
Właśnie polemizujmy a nie podważajmy prawidłowość czyichś wypowiedzi. Sztanii ma doświadczenie jako pacjent/klient zusu I z tego poziomu powinien sie wypowiadac a nie w imieniu pracowników czy orzecznikow bo co.orzecznika zrobi i jak sprawę potraktują pracownicy to tylko oni wiedzą a nie szatni. Kazdy ma prawo oczywiście do swojej wypowiedzi , czesto subiektywnej . Ale sformułowania typu "nie opowiadaj bajek" czy "nie wprowadzam ludzi w błąd" , "a nie mówiłem ze trzeba bylo zrobic ...." bo takie sie tez zdarzało jest nie ma miejscu. Nie wspominając już o.przestrzeganiu przed radami na privach.. W końcu każdy czyta co jest na forum i każdy swój rozum ma i wie czy radę stosować do swojej sytuacji czy nie. Zapewniam cie Sergio ze na forum jest kilka osób które maja większą wiedzę na różne tematu od sztaniego i takich sformułowań nie stosują. A moze właśnie dlatego nie stosują ze MAJA wiedzę.
-
forumowicz
Można także tak radzić , że nie ma żadnej porady
Oceniać jest najłatwiej , Pusiu myślę , że Sztani nie zasłużył na taką krytykę z Twojej strony
- Ewucha
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 wrz 2017 12:52
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 3
-
forumowicz
W żadnej ze swoich wczorajSzych wypowiedzi nie zawarłam nic takiego co by zaslugiwalo na ocenę typu ,"nie opowiadaj bajek" w każdej wyraziłam swój pogląd i podałam alternatywę działania a nie zelazny., w 100% prowadzący do celu tryb postępowania jak to robi Szt ani.
Poza tym radzić w przypadku orzeczeń to trudny temat. Tu nie ma szablonu działania, wiele decyzji podejmowanych jest indywidulanie w zależności od sytuacji. Więc wcielenie się w orzecznika/ pracownika orzecznictwa jak to robi sztani (bo panie z pok.....powiedziały) jest nie niewłaściwe i .........
Poza tym dość długo juz obserwuję to forum zeby wyrobić sobie własne zdanie - po prostu czara sie przelała bo moja poprzednia opinia z dnia dzisiejszego dotyczy wielu wypowiedzi Sztaniego, nie tylko dzisiejszej.
Podkreślę: WLASNE ZDANIE.Nie wszyscy musza sie ze mną zgadzać.
I tle w temacie.
-
forumowicz
- sztani
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 gru 2012 09:59
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 7 razy
Dziękuję wszystkim za to ,że mają podobne zdanie. A kawa Pusia dalej aktualna w Ustroniu.
- sergio_1 2 3 4
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 19 sty 2014 19:04
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 14
Wszak życie jest takie krótkie.
- Bozena321
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 27 wrz 2014 07:55
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 7
zgadzam sięokkasia1 pisze: 05 kwie 2018 12:22 A ja się zgodzę że Sztanim, mnie jak Zus wysyłał jak byłam na półrocznym zwolnieniu i zapytałam czy muszę jechać to lekarz powiedział: albo jest Pani chora albo udaje zdrową, jak zdrowa to do pracy. Pojechałam a po powrocie przyznali świadczenie rehabilitacyjne. Nie rozumiem ataku na Sztaniego ja z jego rad korzystam Pozdrawiam
-
Kuracjuszka_08
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 09 lut 2018 19:22
- Oddział NFZ: Śląski