ROZMOWY NOCĄ
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
Re: ROZMOWY NOCĄ
...z nadzieją , że ta noc nadejdzieewasz pisze:Pozdrawiam wszystkich w nowym dniu z nowymi wyzwaniami![]()
[ obrazek zewnętrzny ]
...i będzie chłodniej
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
No tak w górach posuwa się szybciej [ obrazek zewnętrzny ]ewasz pisze:Oby Duszko, bo człek umęczony i może też i z tego powodu moja aklimatyzacja przebiega ślimaczym posuwem![]()
![]()
do przodu ta aklimatyzacja , ale to powietrze tak działa
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 52 razy
Teżmargot pisze:No tak w górach posuwa się szybciej [ obrazek zewnętrzny ]ewasz pisze:Oby Duszko, bo człek umęczony i może też i z tego powodu moja aklimatyzacja przebiega ślimaczym posuwem![]()
![]()
do przodu ta aklimatyzacja , ale to powietrze tak działa![]()
![]()
-
Rachel
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 2
Otóż przed moim weekendowym wyjazdem przyśnił mi się mój mąż. Tak zwyczajnie, codziennie, jakby nigdy nic, ale gdy się przebudziłam od razu pomyślałam o wymianie rozrządu w moim samochodzie. Rozmawialiśmy ostatnio o tym, że czas najwyższy aby ten rozrząd wymienić. Mąż miał poszukać notatkę, na której zapisał ostatnią wymianę no i nie zrobił tego. Dzisiaj zanim umówiłam się na tę wymianę musiałam zajrzeć do mojego notatnika, który mam w samochodzie. Pomyślałam, że może u mnie coś zapisał, przy jakim stanie licznika była ostatnia wymiana. Przeglądam karteczki i nagle widzę moje zapiski. Będąc w zeszłym roku w sanatorium zapisywałam sobie miejsca, które odwiedziłam. W punktach zapisałam 5 miejscowości. Nagle patrzę a tam innym kolorem długopisu i innym charakterem pisma jest dopisane "Wszędzie Cię Kocham".
Wzruszyłam się bardzo. Pewnie zrobił to gdy korzystał z mojego samochodu lub wtedy gdy szukał swoich notatek odnośnie rozrządu. Nie ważne kiedy ważne co napisał
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 52 razy
Moja Droga, jeśli Ci to pomaga to pisz, pisz, pisz. Dziel się swoimi uczuciami, doznaniami, odkryciami i całą resztą. Na tym forum jest wiele wrażliwych ludzi, którzy jeśli będą w stanie Ci coś napisać to napisząRachel pisze:Niektórzy może mają już dosyć moich opowiadań o nieżyjącym mężu, ale jeszcze raz chcę się z Wami czymś podzielić.
Otóż przed moim weekendowym wyjazdem przyśnił mi się mój mąż. Tak zwyczajnie, codziennie, jakby nigdy nic, ale gdy się przebudziłam od razu pomyślałam o wymianie rozrządu w moim samochodzie. Rozmawialiśmy ostatnio o tym, że czas najwyższy aby ten rozrząd wymienić. Mąż miał poszukać notatkę, na której zapisał ostatnią wymianę no i nie zrobił tego. Dzisiaj zanim umówiłam się na tę wymianę musiałam zajrzeć do mojego notatnika, który mam w samochodzie. Pomyślałam, że może u mnie coś zapisał, przy jakim stanie licznika była ostatnia wymiana. Przeglądam karteczki i nagle widzę moje zapiski. Będąc w zeszłym roku w sanatorium zapisywałam sobie miejsca, które odwiedziłam. W punktach zapisałam 5 miejscowości. Nagle patrzę a tam innym kolorem długopisu i innym charakterem pisma jest dopisane "Wszędzie Cię Kocham".
Wzruszyłam się bardzo. Pewnie zrobił to gdy korzystał z mojego samochodu lub wtedy gdy szukał swoich notatek odnośnie rozrządu. Nie ważne kiedy ważne co napisał
"Rachel" - nic nie dzieje się bez przyczyny. Już Ci chyba o tym pisałam. Któryś już raz z rzędu mogłaś się o tym przekonać. Myślę, że jeszcze nie raz doznasz tego. Ach życie, życie
Pozdrawiam Ewa
- gorkaa
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 lip 2010 10:57
- Oddział NFZ: Podkarpacki
Rachel, piękne. I niech te słowa zawsze Ci towarzysząRachel pisze:Niektórzy może mają już dosyć moich opowiadań o nieżyjącym mężu, ale jeszcze raz chcę się z Wami czymś podzielić.
-
Rachel
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 2
Tak Tesiu, "ON" wciąż jest przy mnie, czuwa nade mną, aby nic złego mi się nie stało. Dzisiaj kolejny raz wydarzyło się coś co mnie bardzo ucieszyło, ale wiedziałam, że to nie możliwe aby wydarzyć się mogło. Miałam cichą nadzieję, że się uda no i udało się. Wiem, że "ON" maczał w tym palceteśka pisze:To znak dla Ciebie Rachel, że tak naprawdę nigdy nie będziesz sama. Twój Anioł Stróż zawsze będzie z TobąRachel pisze:Wydarzyły się aż 3 sytuacje podczas których zwątpiłam, które tak na dobrą sprawę powinny "nie wypalić", a jednak wszystko zakończyło się sukcesem.![]()