ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: ewasz »

Pozdrawiam wszystkich w nowym dniu z nowymi wyzwaniami :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

ewasz pisze:Pozdrawiam wszystkich w nowym dniu z nowymi wyzwaniami :kwiat: :kwiat:
...z nadzieją , że ta noc nadejdzie :twisted: :twisted: :twisted:
[ obrazek zewnętrzny ]

;)

...i będzie chłodniej :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Oby Duszko, bo człek umęczony i może też i z tego powodu moja aklimatyzacja przebiega ślimaczym posuwem :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

ewasz pisze:Oby Duszko, bo człek umęczony i może też i z tego powodu moja aklimatyzacja przebiega ślimaczym posuwem :lol: :lol: :lol:
No tak w górach posuwa się szybciej [ obrazek zewnętrzny ]
do przodu ta aklimatyzacja , ale to powietrze tak działa :D :D :D
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

margot pisze:
ewasz pisze:Oby Duszko, bo człek umęczony i może też i z tego powodu moja aklimatyzacja przebiega ślimaczym posuwem :lol: :lol: :lol:
No tak w górach posuwa się szybciej [ obrazek zewnętrzny ]
do przodu ta aklimatyzacja , ale to powietrze tak działa :D :D :D
Też :lol: :lol:
Rachel
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Rachel »

Niektórzy może mają już dosyć moich opowiadań o nieżyjącym mężu, ale jeszcze raz chcę się z Wami czymś podzielić.
Otóż przed moim weekendowym wyjazdem przyśnił mi się mój mąż. Tak zwyczajnie, codziennie, jakby nigdy nic, ale gdy się przebudziłam od razu pomyślałam o wymianie rozrządu w moim samochodzie. Rozmawialiśmy ostatnio o tym, że czas najwyższy aby ten rozrząd wymienić. Mąż miał poszukać notatkę, na której zapisał ostatnią wymianę no i nie zrobił tego. Dzisiaj zanim umówiłam się na tę wymianę musiałam zajrzeć do mojego notatnika, który mam w samochodzie. Pomyślałam, że może u mnie coś zapisał, przy jakim stanie licznika była ostatnia wymiana. Przeglądam karteczki i nagle widzę moje zapiski. Będąc w zeszłym roku w sanatorium zapisywałam sobie miejsca, które odwiedziłam. W punktach zapisałam 5 miejscowości. Nagle patrzę a tam innym kolorem długopisu i innym charakterem pisma jest dopisane "Wszędzie Cię Kocham".
Wzruszyłam się bardzo. Pewnie zrobił to gdy korzystał z mojego samochodu lub wtedy gdy szukał swoich notatek odnośnie rozrządu. Nie ważne kiedy ważne co napisał :)
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Rachel pisze:Niektórzy może mają już dosyć moich opowiadań o nieżyjącym mężu, ale jeszcze raz chcę się z Wami czymś podzielić.
Otóż przed moim weekendowym wyjazdem przyśnił mi się mój mąż. Tak zwyczajnie, codziennie, jakby nigdy nic, ale gdy się przebudziłam od razu pomyślałam o wymianie rozrządu w moim samochodzie. Rozmawialiśmy ostatnio o tym, że czas najwyższy aby ten rozrząd wymienić. Mąż miał poszukać notatkę, na której zapisał ostatnią wymianę no i nie zrobił tego. Dzisiaj zanim umówiłam się na tę wymianę musiałam zajrzeć do mojego notatnika, który mam w samochodzie. Pomyślałam, że może u mnie coś zapisał, przy jakim stanie licznika była ostatnia wymiana. Przeglądam karteczki i nagle widzę moje zapiski. Będąc w zeszłym roku w sanatorium zapisywałam sobie miejsca, które odwiedziłam. W punktach zapisałam 5 miejscowości. Nagle patrzę a tam innym kolorem długopisu i innym charakterem pisma jest dopisane "Wszędzie Cię Kocham".
Wzruszyłam się bardzo. Pewnie zrobił to gdy korzystał z mojego samochodu lub wtedy gdy szukał swoich notatek odnośnie rozrządu. Nie ważne kiedy ważne co napisał :)
Moja Droga, jeśli Ci to pomaga to pisz, pisz, pisz. Dziel się swoimi uczuciami, doznaniami, odkryciami i całą resztą. Na tym forum jest wiele wrażliwych ludzi, którzy jeśli będą w stanie Ci coś napisać to napiszą :)
"Rachel" - nic nie dzieje się bez przyczyny. Już Ci chyba o tym pisałam. Któryś już raz z rzędu mogłaś się o tym przekonać. Myślę, że jeszcze nie raz doznasz tego. Ach życie, życie :)
Pozdrawiam Ewa :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
gorkaa
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lip 2010 10:57
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: gorkaa »

Rachel pisze:Niektórzy może mają już dosyć moich opowiadań o nieżyjącym mężu, ale jeszcze raz chcę się z Wami czymś podzielić.
Rachel, piękne. I niech te słowa zawsze Ci towarzyszą :serce:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dobry wieczór i dobranoc wszystkim życzę, którzy się tu pojawią :kwiat: :kwiat:
Rachel
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Rachel »

teśka pisze:
Rachel pisze:Wydarzyły się aż 3 sytuacje podczas których zwątpiłam, które tak na dobrą sprawę powinny "nie wypalić", a jednak wszystko zakończyło się sukcesem.
To znak dla Ciebie Rachel, że tak naprawdę nigdy nie będziesz sama. Twój Anioł Stróż zawsze będzie z Tobą :serce: :kwiat:
Tak Tesiu, "ON" wciąż jest przy mnie, czuwa nade mną, aby nic złego mi się nie stało. Dzisiaj kolejny raz wydarzyło się coś co mnie bardzo ucieszyło, ale wiedziałam, że to nie możliwe aby wydarzyć się mogło. Miałam cichą nadzieję, że się uda no i udało się. Wiem, że "ON" maczał w tym palce :)
ODPOWIEDZ