Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
BozenaMat pisze: 19 wrz 2018 09:56
Czyli też uważacie, że ten Ustroń i Wieniec kiepskie? Dobrze, że nie brałam?
A tak w ogóle podajcie mi jakieś typy, bym wiedziała co warto brać.
Zróbcie mi listę........ plisssssssssssssssssss
Bożenko mieszkam w miarę blisko Ustronia, często tam jeżdżę na narty, wiem, wiem to nie to samo ale naprawdę nie jest źle, Ty śmigasz z po górach więc dla Ciebie jak znalazł, a zabiegi czasowo i tak chyba wszędzie podobne a tu widoki nie do opisania
BozenaMat pisze: 19 wrz 2018 10:29
Ustroń Joni ........ ale które sanatorium ?? Kos czy Narcyz? Pytam tak na przyszłość
Co do chodzenia, to mi nie przeszkadza....... mogę maszerować
Bożenko one są obok siebie jak się nie mylę Narcyz chyba ciut wyżej i z tego i z tego będziesz najprawdopodobniej chodzić do tego Duuuużego chyba "Równica" sanatorium np na basen. Z jednego i drugiego jest blisko do Wilgi gdzie są suuuuper tańce. Byłam tam w tamtą jesień na baletach z koleżankami, co do poinii tu wypisanych to nie wierzę że codziennie mielone czy tylko płatki na mleku!!
Fakt do Centrum daleko bo z górki idzie się fajnie ale pod to już gorzej. To kiedyś były hotele a teraz we wszystkich oprócz Wilgi zrobili sanatoria.
Gadusiają końca nie mają ,ale takie tematy
Dobrze mieszkać tak blisko ,obok atrakcyjnych kurortów
My gór ,morza nie mamy
Wszystkie rejony daleko ,mieszkamy centralnie
Ale kuracja oczekuje ,przygotowania coraz bliżej
Hello pogaduchy
I tak dziś już po ptokach
Dzwoniłam trzeci raz, to co było rozeszło się, nowych niet. Nic... zobaczę jak bedzie jutro.
No to czas wrócić do życia, a nie tylko zwroty i zwroty Miłego popołudnia Wam życzę