Przyjaciel.....
- Lewek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2012 20:17
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 4
Re: Przyjaciel.....
Piękne i jakże prawdziwe są te słowakruszynka pisze: "Nikt nie jest tak samotny jak człowiek zakochany ,bez wzajemnosci"
Ewa Nowak
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
możesz znaleźć wielką miłość albo zakończyć coś, co od dawna cię boliadasko pisze:Gosiamalgorzatas pisze:sloneczkoadasko jaja sobie z nas robi i tyle
![]()
Przyjaciel przychodzi po cichu ,przycupnie w kącie i czeka aż będzie potrzebny potrzymać Cię za rękę .Pozwala odejść ale cieszy się gdy wracaszeluunia pisze:Warto mieć przy sobie kogoś kto w złe dni potrzyma Cię za rękę
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- malgorzatas
- Przyjaciel forum

adasko pisze:Przyjaciel przychodzi po cichu ,przycupnie w kącie i czeka aż będzie potrzebny potrzymać Cię za rękę .Pozwala odejść ale cieszy się gdy wracaszeluunia pisze:Warto mieć przy sobie kogoś kto w złe dni potrzyma Cię za rękę![]()
Karta dnia: VI Kochankowie
Ktoś sprawi, że ten dzień będzie dla ciebie wyjątkowy.
Czeka cię ważne spotkanie, niesamowity zbieg okoliczności i romantyczna randka.
Powodzenia adasko
Myślę że każdego dnia będziesz myśleć o mnie , jak ja myślę o Tobie . Myślę że każdego dnia będziesz chciała mnie tak jak ja chcę Ciebie. Cześć gaduło
- Alek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 19 lip 2014 09:30
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 10
Zastanawiałem się kilkakrotnie wołając Cię po imieniu,lecz nie odpowiadałeś gdzie jesteś mój Przyjacielu.
Bądź dla Mnie tutaj i dziś mój Przyjacielu, a gdy Mnie smutek ogarnie wtenczas zrób coś dla Mnie Przyjacielu,
nie pytając o nic ponieważ odpowiedź znałeś już Przyjacielu.
.....adasko pisze:Przyjaciel przychodzi po cichu ,przycupnie w kącie i czeka aż będzie potrzebny potrzymać Cię za rękę .Pozwala odejść ale cieszy się gdy wracaszeluunia pisze:Warto mieć przy sobie kogoś kto w złe dni potrzyma Cię za rękę![]()
....malgorzatas pisze:To mi tu tylko pasujepsina...wierna psina
a mnie się podobała bajka o "psie który jeździł koleją "