Szczawnica-Zdrój od 17 lipca

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Re: Szczawnica-Zdrój od 17 lipca

Post autor: malgorzatas »

Marek :kwiat: pogodę przywiozę. .... :)
Kachurka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 06 lip 2017 20:37
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: Kachurka »

Zazdraszczam tego widoku !I Szczawnicy w rzeczy samej ,również!Jakież byłoby to szczęście upolować na zwrotach gród Józefa Szalaya!Obojetnie jaka kwaterka,obojętnie jaki wyszynk !Oby Szczawnica!Krynica i Polanica tez chętnie!
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

Witaj Kachurka ! Zrobili z Ciebie kucharkę :lol: ale to nie ma większego znaczenia.Jak dwie osoby piszą że jesteś kucharka to pewnie tak jest-przecież w domu każda z nas jest kucharką :lol:
Ale do rzeczy: będę w"Julii ".I mam nadzieję że deszczu będzie niewiele ,albo wcale.Choć w górach pogoda zmienną jest :o Tobie życzę spełnienia marzeń sanatoryjnych. :serce: :serce:
Maarku 36 !
Miło że już jesteś w Szczawnicy.Widok z okna bajeczny.Zieleń to jest to, co nas wycisza i uspokaja.Brakuje tylko błękitnego nieba ...
Jutro pewnie będzie lepiej :)
Kachurka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Stokrotka.Julia należy chyba do Solara?Tam jest chyba super??
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dokładnie tak. Tylko część sanatoryjna to "Sylwia" i "Julia". Sam "Solar" to już inny klimat-to hotel i inne bajka.
Mnie luksusów nie trzeba,wystarczy standart i.... obowiązkowo pogoda bez deszczu :lol: 8-)
Niania
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 paź 2016 10:00
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: Niania »

Witam .
Przepraszam Cię Kachurka ale i chyba i ja Cię też przekształciłam na kucharka .
Ja myślę podobnie jak Stokrotka nie ważne jaka kwatera byłe nie aż taka tragiczna.
Jedzie się po odpoczynek kurowanie zdrowia i wiadomo zwiedzanie wspaniałej Szczawnicy.
A Czy wspaniała jak to inni opisują przekonam się sama już 27 sierpnia .
I też liczę na pogodę bez opadów deszczu i silnych wiatrów nie musi być upałów bo to nie dla mnie.
Pozdrawiam i miłego dnia
Kachurka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Tak czekam na ten wyjazd!Świadomość,ze to moze nastąpić niebawem(bo po 20-22 lipca walczę o zwroty)trzyma mnie przy życiu! :lol: Nie tylko gnaty i kręgosłup ale głowa z mnóstwem frasunków potrzebuje rewitalizacji!ech....
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Szczawnica dziś przeżywa prawdziwy najazd turystów, wszędzie mnóstwo gości, również w sanatoriach wszystkie miejsca zajęte. Dlaczego na Forum panuje jakaś dziwna zmowa milczenia na temat tego uzdrowiska? Moje poznawanie Szczawnicy i samej "Dzwonkówki" już dziś rozpoczęte :D Tak wygląda dziś ten ośrodek na zdjęciu poniżej:
SAM_0457.JPG
SAM_0457.JPG (79.35 KiB) Przejrzano 294 razy
Niania
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 paź 2016 10:00
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: Niania »

Maarek36 pisze:Szczawnica dziś przeżywa prawdziwy najazd turystów, wszędzie mnóstwo gości, również w sanatoriach wszystkie miejsca zajęte. Dlaczego na Forum panuje jakaś dziwna zmowa milczenia na temat tego uzdrowiska? Moje poznawanie Szczawnicy i samej "Dzwonkówki" już dziś rozpoczęte :D Tak wygląda dziś ten ośrodek na zdjęciu poniżej:
SAM_0457.JPG
Witaj Marku.
No wspaniała fotka ja akurat będę tuż obok Pod Laskiem ul. Połoniny 11.
Może dlatego że mało już osób tu zagląda zadają pytanie jak mają wyjazd a powrocie już się nie interesują tym forum chyba wola inne forum np: facebook. pozdrawiam i miłego wypoczynku.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Nianiu ! Patrzyłam na "Twój" domek.Cały biały (no ! chyba że odnowili bo biały się znudził :lol: ).Będziesz miała do "Dzwonkówki" kawałeczek drogi ...może nawet z okna będziesz widziała.To zależy na którą stronę dostaniesz pokój -potem już tylko w lewo z górki i jesteś na Placu Dietla .Tam czekać będą wody zdrojowe ,albo pyszna kawusia w Helence.
Maarku 36 ! Tak jest w weekendy że ludzi sporo.Od poniedziałku wyjadą Ci ,którzy tylko zawitali na sobotę i niedzielę.
Z tarasu będziesz delektował się pięknymi widokami w kierunku Trzech Koron.Ja tak dobrze mieć nie będę .Za niski budynek niestety.Ale ? o ile będzie otwarty taras w "Nauczycielu" wejdę i popstrykam parę fotek.
Kachurka! Trzymam kciuki żebyś coś "upolowała" w najbliższym czasie.
Pozdrawiam Was Kochani !
ODPOWIEDZ