coraz bliżej.......
List do św. Mikołaja
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- krisss0070
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 lut 2013 20:29
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 2
Re: List do św. Mikołaja
Na samym początku tego listu, chciałabym Ci bardzo podziękować, za prezenty co dostałam od Ciebie w zeszłym roku. Były one bardzo piękne i przydatne, oraz są ze mną do tej pory. Jednak w tym liście, chciałabym Cię poprosić o coś całkiem innego....
Nie proszę Cię o rzeczy materialne,bo one nie są mi potrzebne do pełni szczęścia,tylko to co będę widziała w innych ludziach,czyli radość,uśmiech,zadowolenie z życia codziennego...
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

To nie dzień bajek,
Tu wszystko stać prawdziwe się może,
Więc jeśli wierzysz w Świętego Mikołaja
Możesz być pewny-a – on Ci pomoże!
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
Eluuniu ...to taka kropeczka do tego co napisałaś ...eluunia pisze:.....zbliża się okres świąteczny a nam udziela się jego magia ...piszemy listy ...z myślą że ten siwy staruszek spełni nasze marzenia ....zastanawiałam się co chciałabym aby mi w tym czarodziejskim worku przyniósł ...Przede wszystkim proszę Cię o…święty spokój… taki większy trochę od tego jaki mam..Ostatnio tak jakoś cały czas wiatr w oczy i każda droga z zakrętami pod górkę…Więc bardzo proszę…Za kolejnym zakrętem niech już będzie z górki…Przywieź mi chociaż szczyptę nadziei, ciut zapału i może odrobinkę szczęścia…I jeżeli mogę jeszcze prosić – to porozdawaj przede wszystkim zdrowie, uśmiech i mniej stresujących chwil moim najbliższym i przyjaciołom…Jak coś z tego zostanie…choćby małe drobinki – to poproszę tą resztkę i dla mnie…
http://youtu.be/xf8db3Vz95I