bóle stawów barkowych i kolan

Rehabilitacja narządu ruchu. Sanatoryjne leczenie chorób stawów, kręgosłupa, ograniczenia ruchowe, stany pourazowe stawów i kości.
Awatar użytkownika
iwonina73
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 gru 2014 08:22
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 6

Re: bóle stawów barkowych i kolan

Post autor: iwonina73 »

potrącił go ktoś samochodem i ...

Rok temu w ten sam sposób straciłam swojego przyjaciela- staruszka (miał16 lat) :(

Trzymaj się medi.......
forumowicz

Post autor: forumowicz »

medi pisze:Nie :oops: potrącił go ktoś samochodem i ...zepchnął do rowu :cry: :cry: :cry: Jeszcze nie mogę o tym spokojnie myśleć i gadać
Medi :kwiat: bardzo mi przykro z powodu straty psinki :( Wiem jak to boli, bo straciłam w ten sposób dwa pieski. Najgorzej nie mogłam sobie darować jak jakiś idiota potrącił psiaczka, który miał zaledwie cztery miesiące. Ryczałam jak głupia trzy dni :cry: Po tym incydencie nie chciałam żadnego psa. Po pół roku zdecydowałam się na dwa, które mam do dzisiaj. Nigdy nie zostawiam ich bez opieki a na spacerze nie spuszczam z oczu.
Trzymaj się... :serce: :serce:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: medi »

Też ryczę ,nie dopilnowałam niestety .Po tym jak trzymałam go przy dawaniu zastrzyków obraził się na mnie i przestał mnie słuchać .Podkopał ogrodzenie i uciekł z domu i jak go znalazłam już nie żył
Awatar użytkownika
Adela
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 lip 2014 15:10
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Adela »

Głupi ludzie jeżdżą jak szaleni :evil:
Medi nie miej do siebie żalu,ratowałaś go :kwiat:
:serce: :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Medi :kwiat: to nie jest Twoja wina, nie mogłaś przewidzieć, że się podkopie pod ogrodzeniem. Tak miało być :(

Mój pierwszy piesek /skundlony jamnik szorstkowłosy/ zanim go dostałam, jako szczeniaczek był potrącony i bał się samochodów. Nigdy nie oddalał się od domu, ale nie na darmo mówi się, że "nie jednego głupka zjadła dupka" ...znalazłam go na krajowej siódemce półtora kilometra od domu :(
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

:( :( :( Strasznie mi go brak ,cały czas właził mi pod nogi a teraz ...nie wiem mogłabym się nawet przez niego przewrócić :cry:
Awatar użytkownika
Adela
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 lip 2014 15:10
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Adela »

Bardzo długo po odejściu Suni nie robiłam gwałtownych ruchów w kuchni bo gotowałyśmy razem :(
swoje trzeba odpłakać niestety :(
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Medi mogę podrzucić Tobie Fredzia,on wiecznie pod nogami..
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

A przybija piątkę ? Jejku skończmy ten temat bo pół nocy przewyję :cry: :cry: :cry:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

A ja po tygodniowym uczestniczeniu w rehabilitacji jaśniej widzę sprawę swoich kolan.Trafiłam na rewelacyjnego specjalistę od terapii manualnej.Dziewczyny wierzcie mi.....cuda ze mną robi ;) ,czasem nawet aż krzyknę sobie :lol: ciekawe co myślą ci co pod gabinetem siedzą.
Układa mnie sobie jak chce no i robi to co chce ;) Ważne,efekt już jest.Poczułam mięśnie o których już zapomniałam,że są i nie rokowano poprawy w ich działaniu.Wyprost i zgięcie już uzyskałam prawie w pełni.Całe szczęście,że mam już zaplanowany następny cykl tego typu zbiegów.
ODPOWIEDZ