Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
maria123 pisze:adamadi To już lada dzień dostaniesz przydział, pomyślności. Nasz pociąg jedzie bardzo wolniutko W ciągu tygodnia przesiadłam się 168 miejsc do przodu, nadal siedzę w 22 wagonie Czy ktoś jeszcze jest tutaj z 22 wagonu? Miło by było poznać współpasażerów.
No nie jeszcze ten pociąg na kilku stacjach stanie zanim dowiezie mnie na moją........z tego co wiem 18 miesięcy dopiero w lipcu mija
A ja tak bardzo bym chciał we wrześniu nad morze
To fakt i u mnie spadek o 150,zauważyłem że Mazowiecki NFZ daje przydziały już na Maj......Spotkaliście się z tak wczesnym
przyznaniem w Lubelskim
Ja na pięć pobytów wiedziałem najwcześniej na dwa tygodnie przed
Ja mam takie szczęście,dostaję skierowanie 3 miesiące wcześniej,tak było w 2015r.Dostałam pod koniec maja przydział, a wyjeżdżałam do sanatorium pod koniec sierpnia